24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έθαψε το μωρό της στις λάσπες

Σοκ στη Νότιο Αφρική, όταν υπάλληλοι ενός εργοστασίου ξυλείας βρήκαν ένα μωρό θαμμένο στις λάσπες. Το αγοράκι είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του τρεις ημέρες πριν, αλλά σαν από θαύμα επιβίωσε.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο εργαζόταν και η ίδια η μητέρα του μωρού, το οποίο είχε αφήσει σε έναν αυτοσχέδιο τάφο κοντά σε μία αποθήκη. Οι συνάδελφοί της μητέρας βρήκαν το αγοράκι κάτω από άμμο και ένα κομμάτι ξύλου που είχε πάρει η ίδια η μητέρα από το εργοστάσιο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Πάντοκ της επαρχίας ΚουαΖούλου-Νατάλ. Ο Τζέραλντ Εμφέκα, αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση, τόνισε ότι η 25χρονη μητέρα «ομολόγησε ότι το παιδί ήταν δικό της. Η εξήγησή της ήταν ότι φοβόταν τους γονείς της, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο παιδί της, το μεγαλύτερο ήταν ηλικίας τεσσάρων ετών και αισθάνθηκε ότι οι γονείς της δε θα ενέκριναν άλλο μωρό».

Το μωρό μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο κοντινό περιφερειακό νοσοκομείο «Port Shepstone», όπως και η μητέρα. Λίγες ώρες αργότερα εκείνη πήρε εξιτήριο, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με το μωρό και τη σχέση του με τη μητέρα και εάν εκείνη αντιμετωπίζει κυρώσεις για την κίνησή της.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα