13.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έρχεται το Playstation 4!

Στις 13 Δεκεμβρίου θα κάνει ντεμπούτο στη χώρα μας το PlayStation 4, η νέα παιχνιδομηχανή της Sony. Από την ημέρα λανσαρίσματος του PS4 και έως την 31η Δεκεμβρίου του 2013, θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) και πολυάριθμα παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής από ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για ψηφιακό download, συνολικά 33 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πριν τα τέλη της χρονιάς. Εξάλλου, από τον Ιούνιο του 2013, οι συνεργαζόμενες εταιρείες ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών για το νέο PlayStation έχουν αυξηθεί από περίπου 500 σε 620.

Το PS4 υπόσχεται πανίσχυρα γραφικά και υψηλές ταχύτητες, ώστε να αναβαθμίσει την εμπειρία των φανατικών των βιντεοπαιχνιδιών. Επίσης, φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο του συστήματος ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, ενσωματώνοντας δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και λειτουργίες «δεύτερης οθόνης», μέσω συσκευών όπως το PlayStation Vita, αλλά και των κινητών.

Παράλληλα, η Sony θα εμπλουτίσει περαιτέρω τις διαθέσιμες υπηρεσίες του PS4, όπως το PSNSM και το PlayStation Plus, μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει στα μέλη της αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργίες πληρώνοντας ένα ποσό της τάξης των 50 ευρώ για ένα χρόνο. Επίσης, θα εξακολουθήσει να βελτιώνει το ίδιο το PS4, μέσω μελλοντικών αναβαθμίσεων του λογισμικού του.

Εδώ η ανακοίνωση της Sony Hellas:

“Καλησπέρα PlayStation Fans! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®4 (PS4™) θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου 2013. Το PlayStation®4 (PS4™) θα διατεθεί στην ελληνική αγορά πριν την εορταστική περίοδο προσφέροντας πρωτοφανείς και έντονες εμπειρίες στους Έλληνες gamers. Αναμένεται να ξεπεράσει οποιαδήποτε αντίστοιχη εμπειρία ψυχαγωγίας ή οτιδήποτε είχαν έως τώρα φανταστεί οι χρήστες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!”

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα