21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γκίζι προς Μέρκελ: «Δεν συζητάτε γιατί ελπίζετε να πέσει η κυβέρνηση».

Κόλαφος κατά της γερμανικής κυβέρνησης και υπέρ της Ελλάδας, ήταν στην ομιλία του ο Gregor Gysi, ο πρόεδρος του αριστερού Die Linke.

Όπως είπε στο κοινοβούλιο: Η καταστροφική γερμανική πολιτική των μνημονίων τα τελευταία 7 χρόνια έφερε ακριβώςς το αντίθετο απ´ ότι περιμέναμε. Η Ελλάδα χρειάζεται σωστές μεταρρυθμίσεις.

Η υποτιθέμενη καλύτερη Πρόταση/Προσφορά της Ε.Ε. είναι εδώ και τρεις μήνες σχεδόν η ίδια. Οι Έλληνες το καταλάβανε και θα ψηφίσουν ΟΧΙ σε μια τέτοια πρόταση.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του Die Linke, επέκρινε μεταξύ άλλων το γεγονός ότι οι θεσμοί «αρνούνται την πρόταση του Τσίπρα για φορολόγηση των πλουσίων.

Παρά να εκφοβίζετε των ελληνικό Λαό για να αλλάξετε ασυνείδητα την ψηφοφορία με το που του λέτε πως η ψηφοφορία είναι ναι ή όχι στο ευρώ, να βιαστείτε και να κάνετε μια πραγματικά βελτιωμένη πρόταση στη Ελλάδα, πριν το δημοψήφισμα. Με αυτά που κάνετε, θα πεισμώσουν παραπάνω οι Έλληνες και θα πούνε ΟΧΙ στην πρόταση. Μην περιμένετε την ελληνική πλευρά αλλά πράξτε το εσείς κυρία Merkel, αμέσως».

Οι Γερμανοί είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την Ελλάδα στη Ε.Ε. ας είναι και σε μεγαλύτερο κόστος από ότι ήθελαν. Το έχουν δηλώσει και στην γερμανική τηλεόραση. Το πρόβλημα τους είναι το δημοψήφισμα το οποίο θέλουν με όλα τα μέσα να τορπιλίσουν.

Γιατί άραγε ο Junker σήμερα απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό να ψηφίσει ναι για οποιαδήποτε ερώτηση. Άκου να δεις, ούτε την ερώτηση να μην διαβάσουμε. Και άμα είναι τόσο δημοκράτης γιατί επεμβαίνει άμεσα στις διαδικασίες μιας ψηφοφορίας ενός άλλου λαού, για να τον παροτρύνει. Αυτό έγινε την τελευταία φορά στον Β´ παγκόσμιο πόλεμο των Ναζί!!!!!

Ένα ΟΧΙ για το τελευταίο πακέτο των Ευρωπαίων σημάνει ξανά επαναδιαπραγμάτευση με ευνοϊκότερους όρους για την Ελλάδα. Για αυτό λένε ψέματα πως η ερώτηση είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη ναι ή όχι. Για να σας τρομοκρατήσουν. Και για αυτό πολλοί Γερμανοί πολιτικοί λένε τώρα δημοσίως ότι ξανά στο τραπέζι πριν το δημοψήφισμα.

Ένας άλλος Γερμανός πολιτικός είπε: «Εάν έβγαινε η Ελλάδα από το Ευρώ και εμείς χάναμε τα λεφτά μας, θα έπρεπε να εξηγήσουμε στον φορολογούμενο Γερμανό για ποιο λόγο χάσαμε τα δισεκατομμύρια λεφτά του και δεν του τα φέρνουμε ξανά πίσω. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει». Μην φοβάστε, δεν συμβαίνει κάτι τραγικό. Με δύναμη, πίστη και θάρρος μαζί στο ΟΧΙ για την τελευταία «προσφορά» των ευρωπαίων και επανέναρξη στην διαπραγμάτευση. Και μην ακούτε τα ιδιωτικά κανάλια των εφοπλιστών. Αυτοί έχουν να χάσουν από όλους μας όταν η κυβέρνηση τους βάλει να πληρώσουν. Θα αυτοκτονήσουν! Έλληνες έχετε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. ΟΧΙ….

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα