15.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξιχνιάστηκε ληστεία στη Ξηροκρήνη

Δικογραφία σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού σχηματίσθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον περασμένο μήνα, διέρρηξε μαζί με συνεργό του την είσοδο διαμερίσματος στην περιοχή της Ξηροκρήνης και στη συνέχεια αφαίρεσαν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή κ.α.. Όταν η δράση τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, τον απώθησαν και τράπηκαν σε φυγή με όχημα που τους ανέμεναν έτεροι συνεργοί.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης πρωινές ώρες χθες (10-11-2017) και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών και (4) μηνών για τα αδικήματα της ληστείας και κλοπής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κινητά τηλέφωνα και πλήθος καρτών sim, ενώ πλησίον εντοπίστηκε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφυγής.

πηγή: thestival.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα