15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επανασύνδεση για Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ;

H είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στον παγκόσμιο κόσμο της σόου μπιζ. Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016 που η Τζολί κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι τους τελευταίους μήνες δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τις δύο πλευρές για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Ανώνυμη πηγή της Daily Mail δίνει μία εξήγηση για αυτή την καθυστέρηση. «Το διαζύγιο έχει σταματήσει. Δεν έχουν κάνει τίποτα τους τελευταίους μήνες για να το προχωρήσουν. Κανείς δεν πιστεύει ότι πρόκειται να το προχωρήσουν».

Ο λόγος που φέρεται η Αντζελίνα Τζολί να πάγωσε τις διαδικασίες είναι το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε το ποτό. Ο διάσημος ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή του στο GQ για το πρόβλημά του τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα πάντα με την Daily Mail η θέληση του Πιτ να αlλάξει έχει αγγίξει την πασίγνωστη ηθοποιό. Μία φίλη της Τζολί ανέφερε πως «ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε να πίνει για να την ξανακερδίσει και αυτό ήταν το μόνο που ήθελε. Όλοι πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ανακοίνωναν πως ακυρώνουν το διαζύγιο και προσπαθούν να τα ξαναβρούν».

Οι λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή είχαν σοκάρει τη κοινή γνώμη και ειδικά ο εθισμός του Πιτ στο ποτό. «Ο Μπραντ Πιτ έκοψε το ποτό και επιλέγει πλέον χυμούς και ανθρακούχο νερό».

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016. Είχε αποκαλύψει στο Vanity Fair πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους από το καλοκαίρι του 2016. «Ήταν απλά η χειρότερη περίοδος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα