22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Apple θέλει να ξεφορτωθεί τα καλώδια

Οι φήμες για την ασύρματη φόρτιση των επόμενων iPhone υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται όμως ότι πλέον η Apple περνάει στο επόμενο επίπεδο, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα υποστηρίζει ένας από τους υπό-κατασκευαστές της αμερικανικής εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της Wistron, Robert Hwang, δήλωσε ότι η επόμενη γενιά iPhone θα περιλαμβάνει «νέα χαρακτηριστικά, όπως η αντοχή στο νερό και η ικανότητα ασύρματης φόρτισης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wistron είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Ινδία, την οποία πρόσφατα η Apple πρόσθεσε στην ομάδα των κύριων προμηθευτών της θέλοντας να αυξήσει τα μερίδια αγοράς στη χώρα και συγχρόνως να διατηρήσει χαμηλά τις τιμές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα chip θα βρίσκεται ενσωματωμένο στη συσκευή και θα επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση με τη βάση φόρτισης επιτρέποντας τη φόρτιση από αποστάσεις 3 έως 5 μέτρων. Δεν θα χρειάζεται η επαφή της συσκευής με τη βάση φόρτισης, αρκεί ο κάτοχος να την αφήσει στον ίδιο χώρο με αυτή και αυτόματα τότε ξεκινάει η φόρτιση.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα