23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καθηγητής πέταξε μαθητή στο έδαφος

Σοκ προκαλεί το video που δείχνει έναν καθηγητή να πετάει με δύναμη στο έδαφος έναν 12χρονο μαθητή του. Το περιστατικό συνέβη στο «Western Guilford Middle School» του Greensboro των ΗΠΑ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ ο λόγος της διένεξης ήταν ένα… κουτί με σοκολατάκια!

Σύμφωνα με την οικογένεια του μαθητή, ο 43χρονος καθηγητής, ο οποίος ήταν αναπληρωτής, πήρε ένα κουτί με σοκολατάκια από τον 12χρονο και όταν εκείνος μετά το τέλος της ώρας προσπάθησε να το πάρει πίσω, τότε ξεκίνησε ο καυγάς, με τον καθηγητή να πετά με δύναμη στο έδαφος το αγόρι.

Μετά το συμβάν, ο 43χρονος Paul A. Stennett απολύθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ ο μαθητής ονόματι Jose Escudero αποβλήθηκε για επτά ημέρες. Το βίντεο δημοσιεύθηκε από την μητέρα του 12χρονου, η οποία με ανάρτηση της στο Facebook ζήτησε δικαιοσύνη για τον γιο της.

Ωστόσο, η αστυνομία του Greensboro σχολίασε πως το video λίγων δευτερολέπτων «δεν καλύπτει ολόκληρο το συμβάν. Ακόμα λαμβάνουμε μαρτυρίες ανθρώπων, οπότε θα ήταν πρόωρο να κατηγορήσουμε κάποιον σε αυτό το σημείο».

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα