23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοσμοπλημμύρα στην 82η ΔΕΘ

Η μεγαλύτερη έκθεση της τελευταίας δεκαετίας, η 82η ΔΕΘ, σας καλεί σήμερα στην τελευταία ημέρα της λειτουργίας της για να βιώσετε από κοντά το πιο ξεχωριστό εκθεσιακό πολυγεγονός, που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

Χθες η σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ γέμισε νιάτα, χρώμα και ξέφρενη μουσική με το πάρτι του MAD Color Youth, με «πρωταγωνιστές» εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights, ενώ στα decks ήταν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς rappers και djs της χώρας.

Σήμερα τα music events κορυφώνονται με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή τους. Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με τη συναυλία του θα στείλει για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τα music events με το εισιτήριο εισόδου στην 82η ΔΕΘ.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε χθες το απόγευμα στην 82η ΔΕΘ και στο περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Εκτός από τα music events συνεχίζονται και σήμερα οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, όπως και όλα τα θεματικά αφιερώματα της.

 

Το επετειακό 50ο Ράλλυ ΔΕΘ ρίχνει και εκείνο σήμερα την «αυλαία» του και στις 17:00 στη Νότια Πύλη της έκθεσης θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Με επίκεντρο τα παιδιά είναι και η εκδήλωση του EduACT από τις 20:00–21:00 (περίπτερο 14) με θέμα «Προσεγγίζοντας τη ρομποτική μέσα από το παιχνίδι. Γίνε κι εσύ προπονητής στο μεγαλύτερο διαγωνισμό έρευνας και ρομποτικής, FLL!». Το θεματικό αφιέρωμα Akademia φιλοξενεί σήμερα και πολλές άλλες δράσεις του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Εντυπωσιακό θέαμα θα προσφέρουν από τις 19:30-20:30 οι ξιφομάχοι του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας (στο πάρκο του κτιρίου διοίκησης), ενώ ο Κινέζικος χορός του Λιονταριού θα παρουσιαστεί μέσα στους χώρους της έκθεσης από την ομάδα shao lin kung fu τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Το ωράριο της 82ης ΔΕΘ σήμερα είναι 10:00 με 22:00.

Την 82η ΔΕΘ στηρίζει πλειάδα χορηγών και συνεργατών:

Η QATAR, Επίσημος Αερομεταφορέας της 82ης ΔΕΘ, η ΔΕΗ, η Εθνική Τράπεζα, η Γιαννίρης ΑΕ, με τα Peugeot να είναι τα Επίσημα Αυτοκίνητα της 82ης ΔΕΘ, η Nestle Ελλάς, η Μαλαματίνα, χορηγός των συναυλιών, η εταιρεία «Λιμουζίνες Greece Vips», Χορηγός Μετακινήσεων των συναυλιών, τα ξενοδοχεία Μediterranean & Grand Hotel Palace του Ομίλου Luxury Hotels, Επίσημα Ξενοδοχεία των συναυλιών, η εταιρεία Σαμιωτάκης, χορηγός catering των συναυλιών, οι Singular Logic, MLS και Icap και οι Χορηγοί Επικοινωνίας.

πηγή: thestival.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα