20.4 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα επίθεση της ΝΔ στον Σαββίδη!

Οι επιθέσεις στελεχών της Νέα Δημοκρατίας στον Ιβάν Σαββίδη συνεχίζονται. Και ειδικά στον ΣΚΑΪ αποτελούν το βασικό κομμάτι του προγράμματός του!

«Δεν θέλουμε επενδυτές με κουμπούρια», τόνισε η εκπρόσωπος τής ΝΔ, αναφερόμενη στην εικόνα τού Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στην Τούμπα, και κατηγόρησε την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ότι στήνει νέα διαπλοκή.

«Η κυβέρνηση είχε αγκαλιάσει τον Ιβάν Σαββίδη και πήρε αποστάσεις μόλις είδε το πιστόλι», είπε στην Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΙ, στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου που παίζει συνέχεια θέματα κατά του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. «Επιχειρηματίες λειτουργούν με οδηγίες της κυβέρνησης για να πάρουν θέση στα Μέσα Ενημέρωσης».

Στην επισήμανση τής δημοσιογράφου ότι οι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να έχουν σχέσεις με όλες τις κυβερνήσεις, η Μαρία Σπυράκη απάντησε: «Είναι, πράγματι, απαραίτητο να συνομιλούν με την κυβέρνηση οι επιχειρηματίες για να γνωρίζουν το επενδυτικό πλαίσιο. Είναι άλλο αυτό, όμως, και άλλο να στήνεις μια νέα διαπλοκή, ωθώντας επιχειρηματίες να μπουν στα Μέσα Ενημέρωσης».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα