22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ιβάν Σαββίδης στο «Ε»

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα και την πρώτη του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του καναλιού «Ε». Η ομιλία προς του εργαζόμενους και οι πρώτες προθέσεις για το κανάλι…

Μετά, την πλήρη μεταβίβαση του σταθμού σε εταιρία συμφερόντων του, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε σήμερα στο κανάλι, συνοδευόμενος από τους στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι επρόκειτο να αναλάβουν το management του «Ε». Συγκεκριμένα δίπλα του, εκτός του νέου Γενικού Διευθυντή, ήταν και ο άνθρωπος που κατάφερε να ολοκληρώσει τη συμφωνία, ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου Σαββίδη, Δημήτρης Δημαρέλης καθώς και ο Δ. Αδάκτυλος, που θα αναλάβει τη θέση της εμπορικής διεύθυνσης.

Ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού εισήλθε εν μέσω χειροκροτημάτων ενώ αποκάλυψε μερικές από τις προθέσεις που είχε στο μυαλό του για το νέο εγχείρημα που πραγματοποίησε:

«Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη. Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του, ως απάντηση για το ύφος που θα έχει το νέο κανάλι ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ισορροπημένο, ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία».

Σε μια αποστροφή του λόγου του -μάλιστα- ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε, αναφερόμενος στην κυβέρνηση πως: «Είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Ο ισχυρός επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η πρωτιά είναι ο στόχος όλων των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του, ενώ τους αποκάλυψε πως το κανάλι θα αλλάξει εγκαταστάσεις: «Η δική μου επιχείρηση, εξαρτάται από τη δική σας δουλειά, εσείς με κάνετε καλύτερο. Θέλω οι εργαζόμενοι του Εψιλον να περπατούν στην Αθήνα και να τους καταλαβαίνει ο κόσμος ότι εργάζονται στο Έψιλον επειδή θα είναι χαρούμενοι. Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ηδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον.

Όποιος θέλει να είναι πλέον στην οικογένειά μας, θα αισθανθεί την αγάπη και την αγκαλιά μου. Όποιος δεν θέλει, μπορεί άνετα να φύγει. Ξέρω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και σιγά σιγά μέχρι το τέλος του χρόνου θα τα λύσουμε».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν και οι παρουσιαστές των εκπομπών του καναλιού, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Μαυραγάνη, η Φωτεινή Γεωργαντά και η Μαρία Ενεζλη, αλλά και όλοι οι αρχισυντάκτες του προγράμματος του Εψιλον.

Όσο για το αν η ονομασία του σταθμού θα παραμείνει η ίδια; Θα το αποφασίσουν οι ειδικοί, αν και ο Ιβάν Σαββίδης δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα