15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ορέστης Τσανγκ απαντά

Θύελλα αντιδράσεων, αλλά και την διαθεσιμότητα μιας μηχανοδηγού του ΗΣΑΠ, προκάλεσε ένα βίντεο του Ορέστη Τσανγκ στο οποίο εμφανίζεται να οδηγεί συρμό του ηλεκτρικού!

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών «ανέβασε» το βίντεο στα social media, στο οποίο τον βλέπουμε στο τιμόνι του τρένου, γράφοντας στην λεζάντα «καλησπέρα σας! Σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους. Να ‘στε καλά! Φιλάκια!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις καθώς τέθηκε θέμα για την ασφάλεια των επιβατών, με την αρμόδια εταιρεία, την ΣΤΑΣΥ, να αναφέρει πως η μηχανοδηγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες και για την πειθαρχική της δίωξη.

Ο Ορέστης Τσανγκ μίλησε στην εκπομπή “Όλα Καλά” και την Αγάθη Ράντη και απάντησε για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά την προβολή του βίντεο, στο οποίο φαίνεται να οδηγεί έναν συρμό του ΗΣΑΠ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor φάνηκε από τις δηλώσεις του πως είναι εκνευρισμένος που πήρε το θέμα τέτοια έκταση.

«Χρησιμοποιώ τα Μέσα Μεταφοράς όπως όλος ο κόσμος. Δεν είμαι celebrity. Πήγα σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται Survivor για να ζήσω την εμπειρία. Δεν πήγα ούτε για να βγάλω λεφτά, ούτε για γίνω τηλεπερσόνα. Δεν έχει τίποτα το Survivor για να ασχοληθούν; Πρέπει να ασχολούνται με τον Τσανγκ;», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα