23.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ρόκι συναντιέται ξανά με τον Ντράγκο

Το τέταρτο «Ρόκι» ήταν ιδιαιτέρως αιματοβαμμένο και εξόχως συμβολικό, καθώς ο Αμερικανός Ρόκι Μπαλμπόα συνάντησε στο ρινγκ τον Σοβιετικό Ιβάν Ντράγκο σε έναν αγώνα με έντονο ψυχροπολεμικό άρωμα.

Σήμερα, περισσότερα από 30 χρόνια μετά, Σταλόνε και Dolph Lundgren έχουν θάψει τις ενδοκινηματογραφικές διαφορές τους και χαμογελούν φιλικά στη φωτογραφία που ανέβασε ο Σλάι στο Instagram του.

stlalalonnenefsdfsdre001

«Γυρνάμε ένα διαφημιστικό με τον Dolph σήμερα… Ετοιμάζομαι να δουλέψω με τον μεγάλο στο CREED 2», έγραψε χαρακτηριστικά. Οι δυο τους είναι έτοιμοι να αναβιώσουν τους περιβόητους ρόλους τους για το sequel του «Creed», ως προπονητές πια, αν και θα διασταυρώσουν για λίγο τα ξίφη τους, όπως μαθαίνουμε.

Όπως είχε πει ο Σλάι στο «TMZ Sports» τον Αύγουστο: «Δεν θα ήταν πάρτι χωρίς τον Ντράγκο, έτσι δεν είναι; Θα τον χτυπήσω. Ξέρετε ότι πρέπει να χτυπήσω τον Ντράγκο έστω και μια φορά».

Ο Dolph καμαρώνει εξάλλου εδώ και καιρό στα κοινωνικά μέσα για τον νέο του ρόλο και προπονείται σαν τρελός. Τι θα εκτυλιχθεί μεταξύ τους, θα το δούμε…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα