17.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Mr. Facebook θα γίνει μπαμπάς

Κοριτσάκι περιμένουν ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, και η σύζυγός του Priscila Chan.

Ο πολυεκατομμυριούχος, όπως ήταν φυσικό, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από την σελίδα του στο Facebook, κάνοντας χιλιάδες χρήστες να γράφουν κάτω από το ποστ τις ευχές τους.

Χαριτολογώντας, μάλιστα, έγραψε πως το μωρό στον υπέρηχο μοιάζει σαν να του κάνει «Like», τονίζοντας πως θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

Ο Mr. Facebook, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποκάλυψε πως εκείνος και η γυναίκα του βίωσαν 3 αποβολές και είχαν υποστεί ψυχολογικό σοκ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησε την ιστορία τους για να βοηθήσει άλλα ζευγάρια άνετα να μιλήσουν για αυτό το λεπτό θέμα.

«Στην αρχή αισθάνεσαι τόσο αισιόδοξος όταν μαθαίνεις ότι πρόκειται να αποκτήσεις ένα παιδί,Αρχίζει να κάνεις όνειρα για το τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις για το μέλλον τους. Αρχίζει αν κάνεις σχέδια, και στη συνέχεια, όλα χάνονται. Είναι μια μοναχική εμπειρία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συζητούν για την αποβολή επειδή οι άλλοι μπορει να απομακρυνθούν από κοντά τους ή να σκεφτούν ότι κάτι έκανε και την προκάλεσε. Αγωνίζονται μόνοι τους. Όταν αρχίσαμε να μιλάμε με τους φίλους μας, αντιληφθήκαμε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό, ότι πολλοί γνωστοί μας είχαν ανάλογα ζητήματα και ότι οι περισσότεροι έχουν τώρα πια υγιή παιδιά. Ελπίζουμε ότι η ανταλλαγή των εμπειριών μας θα δώσει σε περισσότερους ανθρώπους την ίδια ελπίδα που αισθανθήκαμε εμείς και θέλουμε να βοηθήσουμε περισσότερο τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα και να μοιράζονται τις ιστορίες τους. Το καλό νέο για εμάς είναι ότι η εγκυμοσύνη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ο κίνδυνος είναι πολύ μικρός πια. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα