15.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παραίτηση πρέσβη με προεκτάσεις! (pic)

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο κ. Παναγιώτης Ζωγράφος μία ημέρα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

a3

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζωγράφος εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην ομάδα που συνόδευσε τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στην συνάντηση που είχε με την κυρία Άνγκελα Μέρκελ στην καγκελαρία. Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν τέσσερα άτομα, η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη, οι κ.κ. Λαζαρίδης, Παπασταύρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος κ. Βασιλόπουλος.

Ο κ. Ζωγράφος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στους συνεργάτες του πρωθυπουργού όταν ενημερώθηκε για τον αποκλεισμό του. Είθισται πάντως στις συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού είτε στην Αθήνα είτε εκτός, με ξένους ηγέτες, να παραβρίσκεται ο πρέσβης της χώρας μας.

Να σημειωθεί πως ο κ. Ζωγράφος έχει συγγένεια με τον πρωθυπουργό, καθώς είναι δεύτερος ξάδελφός του. Η παραίτησή του θα ισχύσει εάν εντός δεκαπενθημέρου δεν την ανακαλέσει, κάτι που δεν φαίνεται προς το παρόν πιθανό.

πηγή: protothema.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα