14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκόραρε, κατέρρευσε και πέθανε!

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συμμαθητή και συμπαίκτη τους είναι οι νεαροί του Λυκείου της πόλης Downey στην Καλιφόρνια. Ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν πως το Σάββατο είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τον 16χρονο φίλο τους, Ντόντι Σόζα, να καταρρέει μέσα στο γήπεδο, την ώρα που έπαιζε Football.

Ο Σόζα έπεσε αναίσθητος την ώρα που σκόραρε. Στη αρχή κανείς δεν κατάλαβε τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Long Beach Memorial, δίχως όμως να τα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συμμαθητές του μαζί με τους συμπαίκτες, ακόμα και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας του Σαββατιάτικου παιχνιδιού εξέφρασαν τη λύπη τους για τον άδικο χαμό του 16χρονου.Μάλιστα δημιούργησαν και το λεγόμενο «hastag», με το όνομα «#prayfordodi» και τα tweets συγκλονίζουν.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του 16χρονου, ενώ συμμαθητές, φίλοι, συγγενείς, μέχρι και ο δήμαρχος της πόλης έμειναν όλη νύχτα έξω από το Λύκειο για να θρηνήσουν για τον χαμό του νεαρού. Εκατοντάδες άνθρωποι μετέφεραν άσπρα μπαλόνια και κεριά και έμειναν όλη νύχτα έξω από το σχολείο

«Άγγιξε πολλούς ανθρώπους, τόσο στην ομάδα όσο και στην τάξη του», είπε συγκινημένος ο προπονητής του 16χρονου Σόζα, μιλώντας στο NBC.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα