15.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στημένα και τηλέφωνο για βόμβα!

Διακόπηκε η δίκη για τα στημένα λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα. Η δίκη ξεκίνησε με τον Αλέξη Κούγια να ζητάει να καταθέσει ως μάρτυρας άλλη ημέρα, πιθανότατα την Τρίτη, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων που έχει.

Ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννης Ηρειώτης έκανε ένσταση τονίζοντας πως ο πελάτης του εκδόθηκε από τα Σκόπια για κακουργήματα και δεν γίνεται να δικαστεί για πλημμελήματα. Πάντως, ο εισαγγελείς ήταν απορριπτική λέγοντας ότι δεν χρειάζεται για να γίνει έκδοση για να δικαζόταν και αν ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν ακόμα στα Σκόπια θα είχε δικαστεί ερήμην του.

‘Επειτα από μια μικρή διακοπή στην αίθουσα για να συζητηθεί η ένσταση το δικαστήριο αποφάσισε να την απορρίψει και η δίκη συνεχίζεται κανονικά.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος από τη διεύθυνση του ΟΠΑΠ κατέθεσε στο δικαστήριο και στάθηκε στο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με την Καβάλα: «Από την ανάλυση που έχουμε κάνει δώσαμε περίπου 250.000 κέρδη. Η Καβάλα ήταν το φαβορί στον αγώνα, αλλά δεν ήταν λογικά τα ποσά που παίχτηκαν ειδικά τις δύο τελευταίες μέρες αυξήθηκε ο στοιχηματισμός και σε περίπου 25 πρακτορεία, τα περισσότερα στη Θεσσαλονίκη, στοιχηματίστηκαν σημαντικά ποσά.

όσοι κέρδισαν πάνω από 5000 ευρώ, τα στοιχεία τους έχουν ήδη δοθεί. Το συμπέρασμα μας συντάσσεται με αυτό της ΟΥΕΦΑ που θεωρεί το ματς χειραγωγημένο. Η Καβάλα ήταν φαβορί, κέρδισε με 3-0, αλλά το παιχνίδι δεν μπορούσε να παιχτεί μόνο του, αλλά με συνδυασμό. Δεν σημαίνει πως όσοι κέρδισαν είναι ύποπτοι», είπε και εξήγησε πως γίνεται η φραγή ενός παιχνιδιού στον ΟΠΑΠ.

Στη συνέχεια έγινε αίτημα 142 Α από τον κύριο Καρπενάρο λόγω ότι ο μάρτυρας δεν ακουγόταν και δεν υπήρχε η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και έτσι έγινε μια διακοπή ώστε να έρθει τεχνικός και να μπουν μικρόφωνα.

Tο τριμελές εφετείο κακουργημάτων όρισε τις τρεις επόμενες συνεδριάσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Διακόπητε η δίκη για τα «στημένα» επειδή υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα.

πηγή: gazzetta

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα