14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συμφωνία της Snapchat με την Time Warner

Συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, υπέγραψε η Snap, ο ιδιοκτήτης του Snapchat, με την Time Warner, προκειμένου, σειρές και τηλεοπτικά shows να εμφανιστούν σύντομα στη δημοφιλή εφαρμογή με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερο νεανικό κοινό..

Ο διευθύνων σύμβουλος της Time Warner, Gary Ginsber, που δήλωσε ότι το Snaphat θα είναι η «εξέλιξη των μέσων ενημέρωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στο να αποκτήσουμε μεγαλύτερο κοινό στα shows μας αλλά και στις νέες πλατφόρμες άμεσης επικοινωνίας με τους χρήστες μας, που συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε».

Όπως ανακοινώθηκε, μέσα σε έναν χρόνο η Time Warner και η Warner Bros. θα δημιουργήσουν δέκα διαφορετικά τηλεοπτικά shows (δράμα, κωμωδία κτλ) για την εφαρμογή.

Το Snaphat είναι μία από τις πολλές εταιρείες διαδικτύου που επιδιώκει να συνδιαμορφώσει το μέλλον της τηλεόρασης.

Το Facebook επενδύει σε πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παρακολουθούν βίντεο μεγάλου μήκους στο κοινωνικό δίκτυο. Το YouTube ξεκίνησε μια συνδρομητική υπηρεσία το 2016, το YouTube TV, μια πλατφόρμα στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανές εκπομπές.

Τη στιγμή που το Netflix και η Amazon έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε βραβευμένες σειρές, όπως το House of Cards και το Transparent αντίστοιχα, το Snapchat ακολουθεί μια προσέγγιση πιο μικρού μεγέθους.

Το ίδιο έχει επιλέξει να προωθεί βίντεο τριών έως πέντε λεπτών στο ακροατήριο του, το οποίο υπολογίζεται ότι μετρά πάνω από 166 εκατομμύρια ενεργούς καθημερινούς χρήστες.

Οι μετοχές του Snapchat, οι οποίες διαπραγματεύονται κοντά στην τιμή της αρχικής δημόσιας προσφοράς τους τον Μάρτιο, αυξήθηκαν 1,9% στα 17,88 δολάρια στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα.

Μέχρι τώρα, όμως, δεν είναι σαφές πόσα από τα 100 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για την ανάπτυξη των νέων προγραμμάτων και πόσα θα διατεθούν για τη διαφήμιση στην πλατφόρμα.

Το Snapchat συνηθίζει μέχρι τώρα να πουλάει διαφημίσεις μέσω φωτογραφιών και βίντεο που βρίσκονται μέσα σε συλλογές φωτογραφιών γνωστές ως «ιστορίες».

Η Time Warner, όπως είναι ήδη γνωστό πρόκειται να διαφημίσει τα HBO, Turner και Warner Brothers στο Snap μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Nick Bell, αντιπρόεδρος περιεχομένου του Snapchat, δηλώνει: «Αυτή η συνεργασία είναι άλλο ένα συναρπαστικό βήμα καθώς συνεχίζουμε να λανσάρουμε νέα είδη, συμπεριλαμβανομένων των σειρών δράματος, κωμωδίας, των ημερήσιων ειδήσεων και πέρα αυτών».

 

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα