18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ…ξανά!

Στο σανίδι ανεβαίνει και πάλι η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ», η οποία είχε υπάρξει επεισοδιακή το 2011 όταν στο θέατρο Τέχνης δέχτηκε μία πρωτοφανή επίθεση από χουλίγκαν με μολότοφ και σιδερολοστούς. Ο συγγραφέας του έργου, Σταύρος Τζιώλης, ανεβάζει ξανά την θεατρική επιτυχία του -που έγραψε ξανά από την αρχή- αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο Studio Μαυρομιχάλης.

Το έργο που ξαναγράφτηκε και παρουσιάζεται με υπότιτλο «Μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης», έχει ως πηγή έμπνευσης ένα κρίσιμο ματς του ΠΑΟΚ το 1999. Κεντρικά πρόσωπα του έργου, η 30χρονη Κωνσταντίνα και η 20χρονη Ιωάννα που περιμένουν στην αποβάθρα του Σταθμού Λαρίσης, τον Σάκη Ρουβά. Στο φόντο ακούγονται οι ιαχές των οπαδών του Ολυμπιακού και στο ραδιόφωνο οι φάσεις του αγώνα του 1999 στο Καραϊσκάκη με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
«Τα κορίτσια μένουν στην Τούμπα, κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Πηγαίνουν στις προπονήσεις και νιώθουν ότι μόνο εκεί τις αγαπούν. Η μικρότερη έστειλε στον Σάκη γράμμα ότι τον περιμένει στο σταθμό. Δεν έρχεται. Και το κορίτσι κουρνιάζει στην αγάπη της ομάδας του», εξηγεί ο Τσιώλης για ένα θεατρικό που ξανακοίταξε για τη νέα παράσταση, προσθέτοντας δύο νέους χαρακτήρες.
Παίζουν οι Ολυμπία Βαγγελάτου, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Μαίρη Χήναρη, Κατερίνα Καλούμενου, Γιώργο Μελισάρη και Διονύση Μανουσάκη.
Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή,  Μαυρομιχάλη 134, Νεάπολη Εξαρχείων, Τηλέφωνο:  2106453330

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα