21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία

Δύσκολα θα βρεις μεγαλύτερο ονειροπόλο σήμερα στον πλανήτη από τον Elon Musk, τον άνθρωπο που έδωσε μερικά δισ. πρόσφατα για να ξαποστείλει ένα αυτοκίνητο στο Διάστημα.

Παρά τα οράματά του όμως, το χιούμορ του και το πόσο απίθανος είναι, υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορεί να βρει: σύντροφο!

Ο 46χρονος μεγιστάνας έχει παντρευτεί βέβαια τρεις φορές, δύο με την ίδια γυναίκα, έχει κυκλοφορήσει γυναίκες σαν την ηθοποιό Amber Heard, τώρα όμως είναι μόνος και απελπισμένος.

Αυτά εξομολογήθηκε πρόσφατα στο περιοδικό «Rolling Stone», πόσο άσχημα νιώθει που είναι μόνος, τόσο άσχημα που δεν μπορεί να νιώσει καμία άλλη χαρά: «Αν δεν είμαι ερωτευμένος, αν δεν είμαι με μακροχρόνια σύντροφο, τότε δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Δεν θα είμαι ποτέ χαρούμενος αν δεν έχω κάποιον στη ζωή μου».

AP_17240120250767

Και συνέχισε: «Το να πηγαίνω μόνος για ύπνο με σκοτώνει. Και δεν είναι πως δεν ξέρω τι σημαίνει: να είσαι σε ένα μεγάλο σπίτι και τα βήματά σου να αντηχούν στον διάδρομο και να μην είναι κανείς εκεί. Και κανείς στο μαξιλάρι δίπλα σου. Πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένος σε μια τέτοια κατάσταση;».

Πέρυσι το καλοκαίρι μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος Neil Strauss τον ρώτησε για το πώς νιώθει αναφορικά με το λανσάρισμα του νέου Tesla Model 3, ο Musk ήταν τόσο καταρρακωμένος από τον χωρισμό του από τη Heard που προτίμησε να του μιλήσει ακριβώς γι’ αυτό: «Μόλις χώρισα από τη σύντροφό μου. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος και με πονάει πολύ. Και μάλλον με χώρισε αυτή περισσότερο από όσο τη χώρισα εγώ, υποθέτω. Έχω μεγάλο συναισθηματικό πόνο»…

AP_17034561978611

Και ξέχασε εντελώς το Tesla του, συνεχίζοντας: «Είναι τόσο δύσκολο για μένα ακόμα και να γνωρίζω ανθρώπους. Ψάχνω για μακροχρόνια σχέση, δεν αναζητώ εφήμερο σεξ. Αναζητώ έναν σοβαρό σύντροφο, το άλλο μου μισό. Όταν ήμουν παιδί, ήταν ένα πράγμα που είχα πει στον εαυτό μου: ‘‘Δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι μόνος’’»…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα