24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το κοινό κράτησε τον Γιώργο Μαυρίδη

Αποχώρησε η Εύη Ιωαννίδου – Παρά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στην πρώτη δοκιμασία αγωνίστηκε μέχρι τέλους και διεκδίκησε με αξιώσεις την παραμονή της – Έχασε στην τρίτη δοκιμασία

Συναρπαστικό ήταν το σημερινό επεισόδιο στο Nomads όπου έγινε και η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η Εύη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του Αnt1 καθώς έχασε στην τρίτη δοκιμασία.

Προτεινόμενοι για την πρώτη αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς, η Εύη Ιωαννίδου και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από την ομάδα της Ζούγκλας.
Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό στη ψηφοφορία που διεξήχθη την Τετάρτη, έσωσε με την θετική του ψήφο τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος παρέμεινε στο παιχνίδι χωρίς να αγνωνιστεί.

Στην πρώτη δοκιμασία, ο Φώτης Φιλιππόπουλος πήρε γρήγορα μεγάλη διαφορά ενώ η Εύη Ιωαννίδου έχασε πάρα πολύ χρόνο για την ανεύρεση του κύβου που ήταν θαμμένος στην άμμο με αποτέλεσμα να κουραστεί και λίγο αργότερα να λιποθυμήσει!

Νικητής στην πρώτη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Φώτης καθώς το ιατρικό «τιμ» του παιχνιδιού δεν επέτρεψε στην Εύη να συνεχίσει. Δύο ώρες αργότερα, και αφού ανέκτησε τις δυνάμεις της, η Εύη είπε ότι δεν τα παρατάει και ότι θα επιδιώξει  να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι και να αγωνιστεί στη δεύτερη δοκιμασία της ισορροπίας.

Και αυτό ακριβώς έγινε καθώς η Εύη κέρδισε τον αγώνα και ισοφάρισε τον Φώτη. Σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού νικητής από τη μονομαχία, αναδεικνύεται αυτός που κερδίζει και στις 2 δοκιμασίες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι παίκτες πηγαίνουν και σε τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής.

Στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα στον Πύργο, ο Φώτης ξεκίνησε πιο σταθερά και κατάφερε τελικά να επικρατήσει και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα