Έβαψε όλη τη γειτονιά του μαύρη!

Ευτυχώς συνελήφθη από την Αστυνομία

Αυτοκίνητα, εισόδους πολυκατοικιών, προσόψεις καταστημάτων και σπιτιών και οτιδήποτε είχε μεγάλη επιφάνεια είχε βαλθεί να χρωματίσει με μαύρο σπρέι 47χρονος, ο οποίος τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν τις τελευταίες μέρες.

Η ψύχωση του 47χρονου να μουτζουρώνει με σπρέι μαύρου χρώματος καθετί που βρισκόταν μπροστά του, τις νύχτες, είχε γίνει ο εφιάλτης των κατοίκων στο κέντρο του Βόλου, στην περιοχή Κύματα και στις οδούς Γαλλίας, Αλεξάνδρας, Ι. Καρτάλη και Φιλελλήνων.

Οι κάτοικοι είχαν αγανακτήσει να βλέπουν τους τοίχους των σπιτιών τους, τις εισόδους των πολυκατοικιών και τα αυτοκίνητά τους βαμμένα με μαύρη μπογιά, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ήταν καθόλου εύκολο να αφαιρεθεί. Ένα σχολικό λεωφορείο, γνωστού νηπιαγωγείου, το είχε «μαυρίσει» τρεις φορές.

Το τελευταίο βράδυ της… δράσης του, ο 47χρονος -και πριν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς- είχε βάψει με το μαύρο σπρέι πέντε αυτοκίνητα, τον εξωτερικό τοίχο ενός γυμναστηρίου, ένα περίπτερο, την πρόσοψη ενός καφέ-μπαρ και την είσοδο μιας πολυκατοικίας.

Η σύλληψη του κατά φαντασία «καλλιτέχνη» έγινε περίπου στις 05.30 τα ξημερώματα και βρέθηκε να έχει και το σπρέι μαζί του. Ο ίδιος παραδέχθηκε τις πράξεις του και σήμερα θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Βόλου με την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Σχετικά άρθρα