15.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρχεται το …αγροτικό της Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz Vans θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την X-Class στην Ευρώπη στα τέλη του 2017.
Σημαντικό μέρος των επενδύσεων της Mercedes-Benz Vans αφορά στις προετοιμασίες για την παρουσίαση της X-Class, του πρώτου παγκοσμίως premium pickup.

Μέχρι τη στιγμή της παρουσίασής του στην αγορά, θα έχουν γίνει επενδύσεις εννιαψήφιου ποσού σε ευρώ. Η Mercedes-Benz Vans θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την X-Class στην Ευρώπη στα τέλη του 2017. Επιπλέον σημαντικές αγορές, όπως η Νότια Αφρική, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Αργεντινή και η Βραζιλία θα ακολουθήσουν το 2018.

Η X-Class αναμένεται να είναι η Mercedes των pickup, με αντιπροσωπευτική σχεδίαση της μάρκας, καθώς και υψηλά επίπεδα άνεσης, δυναμικής οδήγησης και ασφάλειας. Θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Renault-Nissan Alliance και η κατασκευή θα ξεκινήσει φέτος για τις ευρωπαϊκές αγορές στο εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Θα ακολουθήσει η παραγωγή για Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική.

Τελευταία θα ξεκινήσει η παραγωγή για την αγορά της Λατινικής Αμερικής, στο εργοστάσιο της Renault στην Κόρδοβα της Αργεντινής.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα