22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έρχεται το iPhone 5s

Σύμφωνα με ανακοινώσεις διαφόρων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, τα νέα iphone έρχoνται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων στις 25 Οκτωβρίου.

Τα δύο νέα κινητά, θα υποστηρίζουν ταχύτητες 4G, ενώ είναι η πρώτη φορά που η Apple διαθέτει iPhone σε ακόμα πιο πολλά χρώματα αλλά και σε πιο “οικονομικές επιλογές”.

Το iPhone 5S που αποτελεί την ακριβή έκδοση, θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (χρυσό, γραφίτης και ασημί) και θα διαθέτει επεξεργαστή 64bit για μεγαλύτερη ταχύτητα και προσφέρει ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το κλείδωμα.

Από την άλλη το “οικονομικό μοντέλο” (όπως το αποκαλούν οι κατασκευαστές του), θα ακούει στο όνομα 5C, και θα είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα ανάλογα με τα γούστα (άσπρο, μπλε, ροζ, κίτρινο και πράσινο), θα διαθέτει επίσης βελτιωμένη κάμερα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία.

Όσον αφορά τις τιμές των δύο κινητών δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο εκτιμάται πως το iPhone 5S θα ξεκινά από τα 730 με 750 ευρώ, ενώ το iPhone 5C λίγο χαμηλότερα στα επίπεδα των 620 με 640 ευρώ για τη βασική έκδοση.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα