16.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έτσι ξελόγιασε τον James Bond η Μόνικα Μπελούτσι

Στα 51 της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που εμφανίζεται σε ταινία του James Bond ως “Bond Girl”.

Μιλώντας στην Telegraph για το Spectre που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του μήνα η ιταλίδα ηθοποιός αποκάλυψε τη σκέψη που έκανε όταν την προσέγγισαν οι παραγωγοί της ταινίας.

«Υπέθεσα ότι με ήθελαν για τον ρόλο της νέας M (σ.σ. ρόλο που είχε μέχρι το Skyfall η 80χρονη Τζούντιθ Ντέντς). Αλήθεια αυτό πίστευα.

Αλλά όταν ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες μου είπε ότι ήθελε μία ώριμη γυναίκα για να αποπλανήσει για πρώτη φορά τον Bond συνειδητοποίησα ότι θα κάναμε κάτι επαναστατικό. Είναι ένα όμορφο παράδειγμα για όλες τις γυναίκες και τις ηθοποιούς».

Στην ταινία υποδύεται μία Femme Fatale. Ο James Bond έχει σκοτώσει τον μαφιόζο άντρα της και αυτή δεν θελέι να έχει την ίδια τύχη. «Ο Ντάνιελ Κρέγκ είναι πολύ γενναιόδωρος ως άντρας και ως ηθοποιός. Δεν ένιωσα ποτέ άβολα μαζί του και αυτό το σημαντικότερο όταν έχεις να γυρίσεις σκηνές που περιλαμβάνουν προσωπικές στιγμές. Η χημεία είναι το σημαντικότερο μοιάζει πολύ με τανγκό».

Όσο για τους ρόλους που της προσφέρονται όσο περνάνε τα χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι σύμπτωση ότι τα τελευταία χρόνια υποδύομαι γυναίκες που βγαίνουν από το σκοτάδι στο φως. Μεγαλώνοντας νομίζω ότι απέκτησα μία νέα ελευθερία. Όταν ήμουν νεότερη πολύ μου έλεγαν ότι έμοιαζα ψυχρή.

Ίσως όμως αυτό να οφειλόταν στο γεγονός ότι ήμουν φοβισμένη και ανασφαλής. Δεν ήξερα τόσο καλά τη ζωή».
Όσο για το χρειάστηκε να κάνει θυσίες για να γίνει ένα τέλειο Bond Girl η Μόνικα ήταν αφοπλιστική.

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα ξυπνήσει στις 6 το πρωί για να πάει στο γυμναστήριο. Το μόνο που έκαναν ήταν να μην φάω ζυμαρικά για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα γλυκά και τα ζυμαρικά. Και ένα ποτήρι κρασί και καμιά φορά ένα τσιγάρο. Η συμβουλή μου είναι: Καλό φαγητό, καλό ποτό, καλό σεξ και πολύ γέλιο. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα