13.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έφηβη πούλησε την παρθενιά της για ένα iphone (vid)

Ένα σκληρό μάθημα πήρε μια 17χρονη έφηβη, η οποία ήθελε να αποκτήσει ένα iphone, όπως οι φίλοι της.

Η ίδια προκειμένου να το αποκτήσει, έβαλε αγγελία ότι πουλάει την παρθενιά της, προκειμένου να αποκτήσει τα χρήματα που χρειαζόταν για να αγοράσει το iPhone 8.

Την εν λόγω αγγελία είδε μια Βlogger από το Πεκίνο, η οποία αποφάσισε να της δώσει ένα καλό μάθημα, προκειμένου να καταλάβει ότι είναι λάθος το να ξεπουλά τον εαυτό της για υλικά αγαθά.

Η Βlogger αρχικά έκλεισε ραντεβού με την 17χρονη, στην οποία συστήθηκε ως γραμματέας ενός πλούσιο επιχειρηματία. Η νεαρή κοπέλα είπε πως θέλει όσα χρήματα χρειάζονται, προκειμένου να κάνει δικό της το iPhone 8. «Οι φίλοι μου το έχουν αγοράσει, ωστόσο εγώ δεν έχω τα χρήματα. Μία κοπέλα από το σχολείο μου έμαθα ότι πούλησε την παρθενιά της κι έβγαλε τόσα χρήματα. Θέλω να κάνω το ίδιο» της είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως αυτή ήθελε. Η ίδια πήγε στο δωμάτιο με τον πλούσιο άντρα που της έδωσε το κινητό. Στην συνέχεια στο συγκεκριμένο δωμάτιο μπήκαν, ακόμα τρεις άντρες, κάτι που είχε σαν συνέπεια η 17χρονη να φρικάρει.

Η ίδια ζήτησε να κλείσει η κάμερα που κρατούσε, ένας από τους άντρες, ενώ εκείνοι την έριξαν με βια στο κρεβάτι. Ωστόσο η παρέμβαση της vlogger, είχε σαν συνέπεια να σταματήσει η εν λόγω φάρσα, η οποία αποτέλεσε ένα καλό μάθημα .

https://www.youtube.com/watch?v=V5AzzFLGIoU

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα