13.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έψαχναν παντού τους βρήκαν στη Φλώρινα

Δυο επικίνδυνοι αλλοδαποί κακοποιοί, που αναζητούνταν από ευρωπαϊκές χώρες -ο ένας, μάλιστα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια- έπεσαν στα χέρια Ελλήνων αστυνομικών σε διαφορετικές περιοχές της χώρας. Πρώτος εντοπίστηκε στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας ένας 38χρονος Αλβανός.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές της Γερμανίας για 12 ένοπλες ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, τις οποίες είχε διαπράξει η συμμορία του από το Νοέμβριο του 2013 ως τον Μάρτιο του 2014 σε διάφορες πόλεις της χώρας! Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας και ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοσή του.

Διακοπές στη… Σαντορίνη έκανε ένας 37χρονος Ρουμάνος που αναζητούσαν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης οι αρχές της Πολωνίας. Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με το έγγραφο κατηγορείται για ληστείες που είχαν γίνει το 2016 στη χώρα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, που διέταξε να εκδοθεί στην χώρα η οποία τον αναζητά.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα