13.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απίστευτο: Σχολιάστρια της ΕΡΤ τρώει “στον αέρα” και μιλάει μπουκωμένη (vid)

Χαλαρή φαίνεται πως ήταν σχολιάστρια της Φόρμουλα 1 της ΕΡΤ. Αφού πρώτα ενημέρωσε το κοινό του Μαλαισιανού Γκραν Πρι ότι είχε φέρει κέικ στο στούντιο, κατόπιν άρχισε να το τρώει. Μασουλώντας συνέχισε να μοιράζεται με τους φίλους των Γκραν Πρι τις απόψεις της, παρόλο που καθένας μπορούσε να διακρίνει στην κατά αλλοιωμένη της φωνή πως ήταν μπουκωμένη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η συνεργάτιδα της ΕΡΤ είναι η κα Πόπη Παπαμιχαήλ, «δημοσιογράφος του ειδικού τύπου» όπως τη συστήνει στην αρχή της μετάδοσης κάθε αγώνα Φόρμουλα 1 ο βασικός παρουσιαστής, Νίκος Κορόβηλας.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα της περιγραφής ενός Γκραν Πρι.

Δείτε τους διαλόγους των σχολιαστών:

– «Κι εγώ ήρθα με το μικρό μου κέικ σήμερα -το βλέπετε όλοι- γιατί έχει γενέθλια ο Φερστάπεν» ακούγεται να λέει η κα Πόπη Παπαμιχαήλ.

– «Σε βρήκα τώρα που μασάς και δεν μπορείς να μιλήσεις» σχολιάζει ο κ. Νίκος Κορόβηλας συναδελφικά την κα Πόπη, και ενώ έχει τελειώσει η κούρσα. Εκείνη σπεύδει να επιβεβαιώσει ότι τρώει on air: «Τρώω κέικ γιατί έχει γενέθλια ο… -αν θέλετε παρ’ τε κι εσείς- ο Φερστάπεν, με χαρά, χρόνια πολλά, μακάρι να βρεθούν κι άλλοι γρήγοροι οδηγοί σαν κι αυτόν».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=3-lVTPEgycY

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα