14.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής πλαστική επέμβαση στην Ασία

Είτε είσαι εθισμένος είτε απλός χρήστης του Instagram, σίγουρα είσαι καλά εξοικειωμένη με τα beauty looks που κατακλύζουν την αρχική μας σελίδα – τέλεια beach waves, άψογη επιδερμίδα και μεγάλα, γεμάτα χείλη. Σύμφωνα με έρευνα της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών, οι επεμβάσεις βελτίωσης των χειλιών αυξήθηκαν κατά 50% μεταξύ του 2000 και του 2016.

Ωστόσο, μια νέα τάση, έχει αρχίσει να εμφανίζεται στα social media, κάνοντας τους χειρουργούς να καταστρέψουν τις σύριγγες τους. Οι επεμβάσεις μείωσης των χειλιών είναι πλέον η πιο δημοφιλής θεραπεία στην Ασία, όπου η Δυτική ομορφιά είναι ιδιαίτερα περιζήτητη.

Το κόστος γι’ αυτή την επέμβαση κυμαίνεται από 1.000$ έως 3.000$ και ενώ πρόκειται για εξωτερική χειρουργική επέμβαση, οι «ασθενείς» βρίσκονται κάτω από τοπική αναισθησία, έχουν ράμματα για περίπου μία εβδομάδα και μπορούν να εμφανίσουν οίδημα και μώλωπες.

Να θυμάσαι όμως, πως από τα μικρά έως τα μεγάλα χείλη, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν θα σου δώσει αμέσως την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, και γι’ αυτό δεν απαιτείται καμία χειρουργική επέμβαση.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα