16.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αυτοί έκρυψαν τα εκατομμύρια στην Βόρεια Ελλάδα!

Απίστευτες υποθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ συνεχίζουν να αποκαλύπτουν οι έρευνες του ΣΔΟΕ, με γιατρούς, κτηματομεσίτες και τραπεζικούς υπαλλήλους να «πρωταγωνιστούν» στο χορό της φοροδιαφυγής που δεν έχει τελειωμό στη χώρα.

Τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΣΔΟΕ καταγράφουν φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που προέρχεται από «αγαπημένες» για κάθε επάγγελμα ασχολίες όπως φακελάκια, μίζες, πλαστά τιμολόγια, εικονικές δωρεές και αγορές και άλλα πολλά.

Την πρωτοκαθεδρία έχουν οι γιατροί, καθώς, από τις νέες έρευνες προέκυψαν περιπτώσεις είκοσι γιατρών που είχαν αποκρύψει εισοδήματα πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθούν οι υποθέσεις στη Β.Ελλάδα

Ενας γυναικολόγος και μια παιδίατρος στην Θεσσαλονίκη απέκρυψαν εισοδήματα 2.200.000 ευρώ
Γιατρός στη Λήμνο δεν δήλωσε 986.000 ευρώ. Τα χρήματα βρέθηκαν από έλεγχο σε τραπεζικούς του λογαριασμούς στο 2009 έως 2011.

Τέσσερις πανεπιστημιακοί γιατροί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τα ΤΕΙ είχαν εισπράξει από το δημόσιο 1 εκατ. ευρώ για ερευνητικά προγράμματα και δεν το δήλωσαν ποτέ.

Πρώην διευθυντής τράπεζας στη Θάσο δεν δήλωσε 1,5 εκατ. ευρώ. Το ΣΔΟΕ εξετάζει το ενδεχόμενο το ποσό αυτό να προήλθε από μίζα για χορήγηση δανείου

Κτηματομεσίτης απέκρυψε εισόδημα 2.200.000 ευρώ από την αγορά βίλας στην Χαλκιδική

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα