24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο δολοφόνος (pic)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από 45χρονο χρυσαυγίτη στην Αμφιάλη του Κερατσινίου.

Ο 45χρονος που δολοφόνησε καρφώνοντας δύο φορές ένα στιλέτο στην καρδιά του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι οδηγήθηκε λίγο πριν τις 20:30, το βράδυ της Τετάρτης, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, μαζί με τη σύζυγό του, την εξαδέλφη της γυναίκας του και τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης που παραμένει στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα δικηγορικό γραφείο του Πειραιά δεν δέχτηκε να εκπροσωπήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα η εισαγγελία να απευθυνθεί σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, που ζήτησε να μη δημοσιευτεί το όνομά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Η γυναίκα του 45χρονου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα κατηγορείται για ψευδορκία, όπως και η εξαδέλφη της. Κι αυτό διότι αρχικά οι δύο γυναίκες είχαν παραπλανήσει τους άντρες της ΕΛΑΣ καταθέτοντας ψευδώς ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πέταξαν σε κάδο απορριμάτων έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου. Επειτα από νέα έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι η σύζυγος του δράστη και η εξαδέλφη της προσπάθησαν να κρύψουν υλικά που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου μεταφέροντάς τα στον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, ενώ δήλωσαν στην ΕΛΑΣ ότι τα πέταξαν…

Από την αστυνομική έρευνα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης ΧΑ Πειραιά βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ και γι’ αυτό συνελήφθη ο επικεφαλής της ΧΑ για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων, οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων και ο επικεφαλής της ΧΑ στον Πειραιά κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα