23.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βαριές κουβέντες Ρονάλτνο για Μέσι!

Ενα… βαρύ παρατσούκλι βάζει φωτιές στην Ισπανία, με γνωστό αθλητικογράφο να αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο δεν… σέβεται καθόλου τον Μέσι!

Σεβασμός και αλληλοεκτίμηση on camera ανάμεσα σε Κριστιάνο και Μέσι, με τον Πορτογάλο να έχει τονίσει πως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε μια Ferrari και μια Porche. Τι γίνεται όμως εκτός κάμερας, ο άσος της Ρεάλ σέβεται τον Μέσι; Ο Γκιλέμ Μπαλαγκέ αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Messi» πως ο Κριστιάνο λέει πολλά και ανάρμοστα για τον Αργεντίνο, βάζοντας έτσι… φωτιά στην Ισπανία! «Πως είναι η μεταξύ τους σχέση. Τι πραγματικά συμβαίνει όταν βρίσκονται; Τι λένε οταν δεν υπάρχει κάμερα τριγύρω τους; Λένε ”Γεια τι κάνεις; Ολα εντάξει” O Μέσι μιλάει πάντα με Τσάβι, Ινιέστα και με αντθρώπους από το δικό του περιβάλλον, ενώ ο Κριστιάνο τα λέει και με ανθρώπους που δεν ξέρει. Δεν είναι φίλοι, όταν βρίσκονται όμως είναι ευγενικοί. Ο Μέσι θαυμάζει το σουτ του Κριστιάνο, αλλά και τον τρόπο να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά. Δεν θέλει όμως να μπαίνει σε σύγκριση με τον Πορτογάλο. Δεν του αρέσει».

Ολα τα παραπάνω ανήκουν στην πλευρά του Μέσι, τι γίνεται όμως από την πλευρά του Κριστιάνο; Ο Γκιλέμ Μπαλαγκέ τα… χώνει μέσα από το βιβλίο του για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου εκτός κάμερας «Ο Κριστιάνο δείχνει μπροστά στους συμπαίκτες του πως δεν φοβάται τον Μέσι, αντέχει τις προκλήσεις, συμπεριφορά ενός ανώριμου παίκτη. Μάλιστα, κάποιοι παίκτες της Ρεάλ λένε πως ο Κριστιάνο του έχει βγάλει και παρατσούκλι «Πουτ…. γιος» και το παρατσούκλι αυτό θα πάει και σε Μαδριλένο που θα… μιλήσει με τον Μέσι.

Ο Μπαλαγκέ συνεχίζει να αποκαλύπτει τι συμβαίνει στα αποδυτήρια της Ρεάλ με τον Μέσι να είναι ο… πρωταγωνιστής σε πολλά ανέκδοτα «Σε πολλά ανέκδοτα ο Μέσι θα είναι σκύλος ή μαριονέτα και άλλα, ακόμα χειρότερα. Ο Ρονάλντο συγκρίνει τη σχέση τους με αυτή της Ιρλανδίας με το Ηνωμένο Βασιλείο. Ο Ρονάλντο ταιριάζει στο επιχειρηματικό σχέδιο της Ρεάλ και στη δημιουργία της ομάδας – όνειρο. Ο Μέσι με αυτή τη ρομαντική εικόνα της Μπαρτσελόνα. Αν η Μπαρτσελόνα ενεργούσε ως… Ρεάλ, τότε ο Αργεντίνος θα είναι παραχωρηθεί στο πικ της καριέρας του για να μπουν πολλά χρήματα στα ταμεία. Αν αυτή η ρομαντική ιδέα συνεχιστεί, τότε ο Μέσι θα φύγει μόνο για να πάει στη Νιούελς και να κλείσει την καριέρα του…».

Oι αποκαλύψεις θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις, ωστόσο κανείς δεν πίστευε πως οι σχέσεις τους είναι καλές. Θυμόμαστε άλλωστε τα λόγια του Γκούλιτ μετά την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας το 2013 «Είναι μια παράξενη σχέση του Μέσι με τον Κριστιάνο. Αυτοί οι δυο με το ζόρι λένε ένα… γεια».

Πηγή: gazzetta.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα