14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βρέθηκε η «κόκα» των Χριστουγέννων!

Είχαν την πληροφορία και περίμεναν. Είχαν στήσει… καραούλι. Και όντως όταν ήλθε η ώρα η ΕΛΑΣ κατέγραψε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της…

Η κοκαΐνη αξίας 5εκ. ευρώ με βάρος 135 κιλά (!), κατέφθασε και τοποθετήθηκε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα- γιάφκα στη Βάρκιζα. Ένας 33χρονος Σέρβος κατέφθασε πριν λίγες μέρες από το Βελιγράδι και είχε το ρόλο του φύλακα. Το “ντου” έγινε και ο Σέρβος συνελήφθη.

Πριν όμως ήταν υπό παρακολούθηση για κάποιες μέρες, έτσι ώστε να εντοπισθεί ο συνεργός- σύνδεσμος. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού δεν φάνηκε κάποιος άλλος και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει η σύλληψη του Σέρβου για το φόβο εντοπισμού της δίωξης που παρακολουθούσε, αλλά και του κινδύνου να αρχίσει να διοχετεύεται η ποσότητα.

Στη δίωξη πιστεύουν πως μεγάλο μέρος από την ποσότητα θα έπεφτε στα στέκια της υψηλής κοινωνίας της Αθήνας ενόψει μάλιστα εορτών και λένε πως «βάλαμε στο χέρι την κόκα των γιορτών…». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος είναι οικονομολόγος(!) από το Νόβισαντ και έχει ένα από τα πιο γνωστά καφέ Βελιγραδίου.

Για την ώρα βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (5/12).

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα