Βρήκαν τους ληστές της Χαλκιδικής

Είχαν λεία 70.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία κλοπή από ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Σιθωνίας, διαπιστώθηκε ότι δύο αδέλφια ηλικίας 57 και 55 ετών, από το 2014 έως και το τελευταίο διάστημα, αφαίρεσαν διαδοχικά από τους χώρους της επιχείρησης, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, είδη υγιεινής και διακόσμησης, σκεύη και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η συνολική αξία τους εκτιμάται στις 70.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε στα σπίτια των δύο αδελφών ενώ η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Πως φαίνεται η ανεπάρκεια των κυβερνόντων! Δεν τολμούν καν να πουν αν είναι : Έλληνες η Ρομά η λαθρομετανάστες η τέλος πάντων εισαχθέντες από το εξωτερικό σ΄αυτό το ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα!
    Και αν σ΄αυτό το ανέξοδο και αστείο θέμα δεν μπορούν να κάνουν προκοπή πως θα σας κυβερνήσουν επαρκώς!
    Αλλά τα θέλει η γούνα σας όμως. Κάτι μικροπαροχές προ των εκλογών για ελάττωση του πολιτικού κόστους, το οποίο είναι η γενεσιουργός αιτία αυτής της κατωφέρεις που πήραμε χωρίς επιστροφή και όλα καλά!
    Να τους χαίρεστε και να μην ξεχάσετε να τους ξαναβγάλετε: Τσίπρες, Μητσοτάκηδες, Μαρινάκηδες κ.λ.π!

Comments are closed.