23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βόμβα από Χαϊκάλη!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωσε ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του, ενόψει της προεδρικής εκλογής.Κατήγγειλε ότι υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό έχει παραδοθεί στην εισαγγελία και πως ο ίδιος έχει καταθέσει σχετικά στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι υπάρχει ακουστικό και οπτικό υλικό όπου γνωστός, σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους, του προσφέρει χρήματα 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει στάση. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει καταθέσει εδώ και δύο εβδομάδες το υλικό στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο και έχει δώσει κατάθεση.

Ο κ. Χαϊκάλης, υποστήριξε ότι του προσφέρθηκαν 700.000 ευρώ σε μετρητά, διακανονισμός του τραπεζικού του δανείου και συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρείες. Πρόσθεσε ότι για το θέμα είναι ενήμερος ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενώ είχε ενημερώσει και τον φίλο του ηθοποιό, Λάκη Λαζόπουλο.

Άλλωστε, η αποκάλυψη έγινε αρχικά από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ότι έχει δει και το σχετικό οπτικό υλικό. Όταν ο παρουσιαστής τον πίεσε να του πει ποιος είναι ο βουλευτής, που προσεγγίστηκε, απάντησε ο “Παύλος Χαϊκάλης”.

Για το θέμα αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου, στη μία μετά το μεσημέρι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Σκουρλέτης: “Η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ ό,τι νομίζαμε”.

“Η υπόθεση Χαϊκάλη δίνει δραματική τροπή στο θέμα των πιέσεων για Πρόεδρο της Δημοκρατίας”,ήταν το σχόλιο που έκανε με τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

“Όταν σαν ΣΥΡΙΖΑ είχαμε αναφερθεί σε δημοσιεύματα επί του θέματος, μας είχαν κατηγορήσει, ωστόσο σήμερα βλέπουμε ότι η κατάσταση είναι χειρότερη και από ότι νομίζαμε. Αποκαλύπτεται σήμερα ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία”, συμπλήρωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Πηγή: news247.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα