Βόρεια Κορέα: Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση

Επίδειξη δύναμης από αμερικανικά βομβαρδιστικά

Στην θάλασσα ανατολικά των ακτών της Βόρειας Κορέας πέταξαν Αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B Lancer συνοδευόμενα από μαχητικά, σε μια προσπάθεια… επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ απέναντι στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Για τις πτήσεις αυτές μάλισταγια την οποία το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι δείχνει το εύρος των στρατιωτικών επιλογών που διαθετει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι το βορειότερο σημείο από την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη όπου έχει πετάξει μαχητικό ή βομβαρδιστικό των ΗΠΑ ανοικτά των ακτών της Βόρειας Κορέας κατά τον 21ο αιώνα και δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την απερίσκεπτη συμπεριφορά (της Βόρειας Κορέας)», δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Ντάνα Γουάιτ.

Σχετικά άρθρα

Έρχεται και άλλο iPhone;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων ιστοσελίδων που έχουν ως θεματολογία τα smartphones, η Apple αναμένεται σε λίγο καιρό να λανσάρει το νέο της κινητό, το iPhone 6! Μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2014 και αν αληθεύουν οι πληροφορίες, θα είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία θα παρουσιάσει σε λιγότερο από 12 […]