15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γερμανός ταξιδευτής και… ζιγκολό!

Ο 33χρονος Michael Berndt από τη Σαξονία της δυτικής Γερμανίας, αποφάσισε πριν από περίπου 8 χρόνια, πως η βαρετή -μέχρι τότε- ζωή του έπρεπε να αλλάξει ριζικά.

Για αυτό το λόγο, έβαλε σε μια βαλίτσα όσα θεωρούσε απαραίτητα, έβαλε στην τσέπη του περίπου 800 δολάρια και ξεκίνησε για νέες περιπέτειες σε όλες της ηπείρους.

Αρχικός του σταθμός ήταν η μακρινή Αυστραλία, όπου μετά από μία φλογερή νύχτα με μία ντόπια, αποφάσισε να κάνει σκοπό της ζωής του, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να κοιμηθεί με τουλάχιστον μία γυναίκα από κάθε χώρα που θα επισκεπτόταν.

Και μετά από 8 χρόνια η αποστολή του ολοκληρώθηκε, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του κατόρθωσε να ταξιδέψει σε 100 χώρες και να πραγματοποιήσει τον στόχο του, αφού κοιμήθηκε και με περίπου 300 γυναίκες!

Όπως, σημειώνει κι ο ίδιος ο Berndt, κατά τη διάρκεια της πολυετούς περιπλάνησής του ανά την υφήλιο, γνώρισε πολλές κουλτούρες και πολιτισμούς, ενώ κολύμπησε με καρχαρίες, φυλακίστηκε στο Μεξικό για προσβολή των ηθών, ενώ δοκίμασε όλα τα ναρκωτικά που βρήκε εύκαιρα.

Για να βγάλει τα προς το ζην, «αναγκάστηκε» να εργαστεί ως ζιγκολό σε κακόφημα μπαρ της Ισπανίας, ενώ στην Αυστρία βρέθηκε να σερβίρει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Το καλύτερο, όμως, μας το φύλαγε για το τέλος, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, πλέον έχει 2 παιδιά με την αρραβωνιαστικιά του, την οποία γνώρισε στο ταξίδι του στην 90η χώρα που επισκέφθηκε, γεγονός που δεν τον επηρέασε βέβαια στην ολοκλήρωση του σχεδίου του.

Ο Berndt, πλέον, σκέφτεται σαν οικογενειάρχης, σχεδιάζοντας να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του… Άλλωστε, αυτή ήταν που «τον κέρδισε» μεταξύ εκατοντάδων άλλων γυναικών…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα