18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιατί αποσύρεται ο μεγαλύτερος Ιταλός πορνοστάρ

Λίγες ημέρες μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την… ενεργό δράση, ο Ιταλός πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πει «addio» στις ροζ ταινίες.

Στα 50 του χρόνια πλέον, ο Σιφρέντι που έχει γίνει γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο για τα… χαρίσματά του, δηλώνει έτοιμος να εγκαταλείψει τα πλατό και να αφοσιωθεί στη σύζυγό του, Ρόζα Καράτσολο, αλλά και τους δύο γιους του, Λορέντζο και Λεονάρντο.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή La Zanzara στον σταθμό Radio 24 ο Σιφρέντι εξήγησε ότι αυτή τη φορά η απόφασή του είναι οριστική: θα αποσυρθεί από τις ερωτικές ταινίες ως πρωταγωνιστής.

Άλλωστε, ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός πριν περίπου δύο χρόνια είχε ανακοινώσει και πάλι ότι αποχωρεί, ωστόσο δεν κατάφερε τελικά να πει «όχι» στα κελεύσματα της κάμερας.

«Όταν επέστρεψα να κάνω πορνό νόμιζα ότι θα θεραπεύσω με αυτό τον τρόπο την εξάρτησή μου από το σεξ. Όμως πήγαινε ολοένα χειρότερα. Εχω δύο γιους, ο ένας 18 και ο άλλος 15 ετών. Το κορίτσι του 18χρονου γιου μου έχει την ίδια ηλικία με πολλές από τις γυναίκες που έρχονται για να κάνουν δοκιμαστικά για τις σκληρές ερωτικές ταινίες. Άρχισα να νιώθω αμηχανία», εξήγησε ο Σιφρέντι.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το πορνό καθώς, όπως τόνισε, του χάρισε τα πάντα και τον έκανε πλούσιο.

«Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με τον εαυτό μου. Τώρα η γυναίκα μου θα πηγαίνει στο πλατό για να μακιγιάρει τις ηθοποιούς και εγώ θα σκηνοθετώ και θα βρίσκομαι στην παραγωγή των ταινιών, αλλά το πουλί δεν το ξαναβγάζω έξω», τόνισε ο Σιφρέντι.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα