Διαζύγιο Τζένιφερ Άνιστον

Ζήλεια, ψέματα και απιστία;

Η επίσημη ανακοίνωση της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού για τον χωρισμό τους έσκασε σαν βόμβα και έχουν πλέον αρχίσει οι εικασίες για το επικείμενο διαζύγιό τους.

Τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα θέλουν τον χωρισμό της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού να προκαλείται λόγω ζήλειας, ψεμάτων και απιστίας. Τα προβλήματα, σύμφωνα με το Radaronline, ξεκίνησαν ένα χρόνο μετά τον γάμο τους το 2015.

Η απόσταση έπαιξε μεγάλο ρόλο στη σχέση τους, καθώς ο Τζάστιν Θερού περνούσε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη ενώ η Τζένιφερ Άνιστον στην έπαυλή τους στην Καλιφόρνια.

Οι φήμες θέλουν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού να τσακώθηκαν άσχημα στην έπαυλή τους στο Bel Air στις 14 Δεκεμβρίου 2017. Χρονικά ταιριάζει και με την ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι χώρισαν στα τέλη του περασμένου χρόνου.

Η Τζένιφερ Άνιστον φέρεται να ξέσπασε λόγω ζήλειας, ψεμάτων και απιστίας. Ο Τζάστιν Θερού σε έξαλλη κατάσταση έφυγε από το σπίτι τους και πήγε σε ξενοδοχείο.

«Ήταν ένας ανόητος καβγάς. Μια διαφωνία όπως ανάμεσα σε όλα τα ζευγάρια. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ξέφυγαν» δήλωσε πηγή στο RadarOnline.

Οι δυο τους ήδη είχαν περάσει σχεδόν δύο μήνες χωριστά. Λίγες εβδομάδες μετά προσπάθησαν να δώσουν μια ευκαιρία στον γάμο τους και έφυγαν για ρομαντικές διακοπές στο Μεξικό.

Στις κοινές φωτογραφίες τους από τις διακοπές με ένα άλλο ζευγάρι φαίνεται πως κάτι είχε σπάσει ανάμεσά τους. Η Τζένιφερ Άνιστον λέγεται πως στράφηκε στον πρώην σύντροφό της Gerard Butler για παρηγοριά.

Έξαλλη η Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού
Το μάτι του Τζάστιν Θερού «έπαιζε» και αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να το αντέξει. «Άνθρωποι κοντά στην Τζένιφερ Άνιστον ήξεραν ότι παλεύει με το γεγονός ότι φλερτάρει με τις συμπρωταγωνίστριές του» ανέφερε πηγή που υπογράμμισε τη στενή του σχέση με την Emma Stone στο σετ του Maniac.

Πέρα από το γεγονός ότι γιόρτασε με φίλες τα 49α γενέθλιά της, τα σημάδια για προβλήματα στον γάμο τους είχαν αρχίσει να εμφανίζονται νωρίτερα.

«Είχαν αρχίσει να αλλάζουν τις συνήθειές τους και τις οικογενειακές διακοπές. Είχαν ακυρώσει ένα καθιερωμένο ετήσιο πάρτι μέσα στη χρονιά. Ο κύκλος της Τζένιφερ Άνιστον εκτιμά ότι αυτό οφειλόταν στα προβλήματα που είχαν στον γάμο τους. Τον τελευταίο καιρό περνούσαν πολύ χρόνο χωριστά».

Σχετικά άρθρα

Η Κατερίνα Στικούδη γυμνή σε πισίνα! (pic)

Η τραγουδίστρια φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό της το οποίο δεν κάλυπτε και πολλά απαθανατίστηκε σε μία πισίνα. Η ίδια χαλάρωνε πάνω σε μία φουσκωτή χελώνα και οι διαδικτυακοί της φίλοι φυσικά “τρελάθηκαν”.