13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είναι αυτό το Galaxy S9;

Επίσημο render των Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus έδωσε στη δημοσιότητα ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass. Το render, ανέβασε ο Evan Blass στο Twitter αναφέροντας ότι αυτά είναι τα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9 Plus.

Στο render φαίνεται η μπροστινή όψη των smartphone, τα οποία μοιάζουν αρκετά με τους προκάτοχούς του, ενώ βλέπουμε διάφορους αισθητήρες στο πάνω μέρος για την αναγνώριση ίριδας.

Όμως, αυτό που παρατήρησε το ars technica είναι ότι το render του Galaxy S9 δεν δείχνει εντελώς bezel-less στα πλαϊνά αλλά υπάρχουν κάποια περιθώρια σε αντίθεση με το Samsung Galaxy S8. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση αυτό να έγινε από λάθος στο πρόγραμμα σχεδιασμού (παρόλο που ο designer το απεικόνισε σωστά πέρυσι) και τα smartphone που θα δούμε στις 25 Φεβρουαρίου να έρχονται με την γνωστή οθόνη.

samsung galaxy s8 s9 leak

Στα υπόλοιπα, οι συσκευές αναμένονται με το Snapdragon 845 και Samsung Exynos 9810 για SoC ανάλογα με την αγορά. Το Samsung Galaxy S9 λέγεται ότι θα έρχεται με RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB και το Samsung Galaxy S9 Plus θα έρχεται με RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Σύμφωνα με το ars technical που επικαλείται το VentureBeat, οι συσκευές θα διατεθούν στην αγορά στις 16 Μαρτίου.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα