24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εφιαλτικό ταξίδι στο αιγαίο για επιβάτες πλοίου! (Video)

Από τα κύματα της θάλασσας πολλοί ήταν οι επιβάτες που έπαθαν στομαχικές διαταραχές ενώ μια κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόλις το «Dodekanisos Express» έδεσε στη Ρόδο.

To Χάρο με τα μάτια του είδαν οι ταξιδιώτες του πλοίου «Dodekanisos Express». Το ταξίδι της επιστροφής από τον Πανορμίτη Σύμης προς τη Ρόδο το πρωί της Κυριακής έμελλε να είναι επεισοδιακό και εφιαλτικό.

Mετά την άρση του απαγορευτικού, αρκετός ήταν ο κόσμος που επιβιβάστηκε στις 8:45 το πρωί στο «Dodekanisos Express» από τον Πανορμίτη και με προορισμό τη Ρόδο.

Τα κύματα της θάλασσας δημιούργησαν ένα επεισοδιακό ταξίδι με τους επιβάτες πολλές φορές να επικαλούνται τον θαυματουργό Πανορμίτη για να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο νησί των Ιπποτών. Με την άφιξη του καραβιού στο λιμάνι της Ρόδου χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει μία κοπέλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ο κόσμος που ταξίδεψε μέχρι τη Σύμη το Σαββατοκύριακο ήταν αρκετός, καθώς το Σάββατο εορτάστηκε η σύναξη των Παμμέγιστων αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, καθώς και των υπολοίπων Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων.

Πολλοί είναι οι επιβάτες που θέλουν να εκφράσουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους στον γιατρό-καρδιολόγο Μιχαήλ Παπαοικονόμου από την Κρεμαστή ο οποίος ήταν στο καράβι και παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειάζονταν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι τράβηξαν οι επιβάτες από το ταρακούνημα του πλοίου:

Πηγή: protothema.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα