15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η αλβανική μαφία πίσω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Όπως έδειχναν τα πράγματα από την έρευνα, πίσω από τη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, βρίσκεται αλβανική μαφία, εκπορευόμενη μάλιστα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις, πέντε Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και ανακρίθηκαν για μεγάλο διάστημα γιατί κρίθηκαν ύποπτοι ως ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του δικηγόρου μέσα στο γραφείο του. Αυτό προέκυψε τόσο από τα επισκεπτήρια που είχαν οι έγκλειστοι, όσο και από τις δικογραφίες που χειριζόταν το γραφείο του το διάστημα αυτό.

Οι φυλακισμένοι της αλβανικής μαφίας, κάλεσαν δύο αλλοδαπούς και τους έδωσαν εντολή να πάνε στο γραφείο του στα Εξάρχεια με σκοπό να τον εκφοβίσουν, όπως και έγινε ως ένα σημείο…

Και αυτό γιατί στην πορεία των συζητήσεων κάτι “στράβωσε” με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει όπλο και να τον πυροβολήσει εξ επαφής. Το πρωί πήγαν στη ΓΑΔΑ οι τρεις από τους πέντε Αλβανούς και οι ενδείξεις λένε πως ήταν αυτοί που έκαναν τη μεσολάβηση για την “πρόσληψη” των εκτελεστών, ενώ το απόγευμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οδηγήθηκαν οι άλλοι δύο που είναι αυτοί που τους “ναύλωσαν¨”.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως ανάμεσα στις δεκάδες προσαγωγές που έγιναν στην ασφάλεια για ανάκριση, βρέθηκαν και οι δύο Αλβανοί εκτελεστές και έτσι το κουβάρι δείχνει να ξεμπερδεύει…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα