15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η εμφάνιση του γαμπρού με το… σώβρακο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να χαθούν οι αποσκευές σου σε κάποιο αεροδρόμιο και εσύ να βρεθείς να μην έχεις τί να φορέσεις για ημέρες.

Και ακόμα πιο εκνευριστικό είναι το να έχεις ταξιδέψει αεροπορικώς στο εξωτερικό για να κάνεις το γάμο των ονείρων σου και να βρεθείς ξαφνικά χωρίς τα πράγματά σου και χωρίς καν το γαμπριάτικο κοστούμι σου!

Και αυτό ακριβώς έπαθε ένας Αμερικανός ο οποίος έφυγε από το Σαν Φρανσίσκο με την Delta Airlines για να πάει να κάνει το γάμο του στην Ισλανδία, όμως οι βαλίτσες του χάθηκαν στο δρόμο.

Ο νέος ταξίδεψε για Ισλανδία με ενδιάμεσους σταθμούς το Παρίσι και το Βερολίνο και τελικά οι αποσκευές του εντοπίστηκαν μετά από μέρες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκαν εκεί.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η Delta Airlines απλά έριξε την ευθύνη για την απώλεια των αποσκευών σε μικρότερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε και δεν έκανε τίποτε άλλο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο νέος να βρεθεί χωρίς γαμπριάτικο κοστούμι στο γάμο του και έτσι φωτογραφήθηκε πλάι στη νύφη μόνο με τις κάλτσες του, ένα μποξέρακι και ένα μπλουζάκι που έγραφε

“Αυτό το γαμπριάτικο κοστούμι είναι προσφορά της Delta Airlines” .

Αυτή τη φωτογραφία την ανέβασε στο Reddit με το σχόλιο “Αν θέλετε να βρεθείτε εσείς και τα ρούχα που θέλετε να βάλετε σε ένα γάμο, στην ίδια χώρα μην ταξιδέψετε με την Delta Airlines”.

Αυτό το ποστ έγινε αμέσως viral καθώς χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν ταλαιπωρηθεί από απώλεια αποσκευών από αεροπορική εταιρεία και έσπευσαν να δηλώσουν πως καταλαβαίνουν την ταλαιπωρία αυτού του γαμπρού και επικροτούν την αντίδρασή του.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα