14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Μέρκελ έχει το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη!

 Μια Γερμανίδα αεροσυνοδός υποστηρίζει ότι έχει το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη.

Οχι, δεν είναι φυσικό, είναι αποτέλεσμα εμφυτευμάτων. Τώρα θέλει να μεγαλώσει αντίστοιχα και τα οπίσθιά της. Η Μαρτίνα Big, όπως είναι γνωστή, 28 ετών, αύξησε το στήθος τόσο πολύ βάζοντας σάκους στο εσωτερικό των μαστών της, τους οποίους αυξάνει συνεχώς κάνοντας ενέσεις με αλατούχο διάλυμα. Κάπως έτσι κατέληξε σε κάθε της μαστό να έχει βάλει 3,3 λίτρα από αυτό το διάλυμα.

Τώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ προκειμένου να επισκεφθεί πλαστικούς χειρουργούς για να τις εξισορροπήσουν το σώμα της, το οποίο μοιάζει εντελώς ασύμμετρο λόγω του τεράστιου, εξωπραγματικού στήθους της.

Οχι, δεν σκέφτεται να μειώσει το στήθος της, αλλά να αυξήσει τα οπίσθιά της! «Εχω το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να αυξήσω και τα οπίσθιά μου για να έχει το σώμα μου αρμονία», είπε μιλώντας στο ριάλιτι Botched του «Ε!». Πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει λιποαναρρόφηση στους γλουτούς της για να τους μειώσει, αλλά τώρα παραδέχεται ότι αυτή η κίνησή της ήταν λάθος.

Για να βρει το σωστό μέγεθος οπισθίων, που θα ταιριάζει στο σώμα της, έβαλε ενθέματα γεμάτα νερό κάτω από το κολάν της.

Τελικά, κατέληξε ότι πρέπει να βάλει ενθέματα με 2,4 λίτρα διαλύματος στα οπίσθιά της (1,2 λίτρα + 1,2 λίτρα). Οι πλαστικοί έπαθαν σοκ και επέμειναν ότι η ιδέα της Μαρτίνα είναι μη ρεαλιστική. Η πρώην αεροσυνοδός άρχισε τις πλαστικές επεμβάσεις φιλοδοξώντας να μοιάσει κάποια στιγμή στην Πάμελα Άντερσον και στην Κέιτι Πράις.

Ωστόσο, στην πορεία αποφάσισε ότι οι εν λόγω κυρίες δεν έχουν αρκετές καμπύλες, ενώ σταδιακά θέλησε να αλλάξει και το χρώμα του δέρματός της! Να το κάνει πιο σκούρο για να δει ποια είναι τα όριά της. Κάπως έτσι πριν από λίγο καιρό έκανε ενέσεις για να μαυρίσει και όντως κάποια στιγμή τα κατάφερε.

Την πρώτη της πλαστική επέμβαση η Μαρτίνα Big την έκανε το 2012, όταν την ενθάρρυνε ένας φίλος της. Ξεκίνησε φουσκώνοντας τα χείλη της, αλλά σύντομα εθίστηκε και άρχισε να πειράζει ό,τι μπορούσε στο πρόσωπό της και στο σώμα της. Ο άνθρωπος που την ενθάρρυνε να ξεκινήσει τις πλαστικές είναι πρώην πιλότος.

Ο Μάικλ ενθάρρυνε τη Μαρτίνα να κάνει πλαστικές και στη συνέχεια να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Από τη δουλειά του παραιτήθηκε και ο ίδιος και πλέον εργάζεται ως μάνατζερ και προσωπικός στιλίστας της Μαρτίνα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα