24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η μεγάλη αλλαγή του facebook που μπερδεύει εκατομμύρια χρήστες!

Το Facebook μόλις πρόσθεσε νέα χαρακτηριστικά στο Messenger και οι χρήστες έχουν τώρα τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 reactions αλλά και να κάνουν mention κάποιον χρήστη σε μία ομάδα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάποιος σε αναφέρει σε ένα σχόλιο, είτε απαντάει σε ένα δικό σου σχόλιο, είτε γίνεται οποιαδήποτε ενέργεια σε ποστ που σας αφορά άμεσα, τότε το Facebook το εμφανίζει σε κατάσταση μηνύματος.

Αναλυτικά, οι αλλαγές που έχουν μπερδέψει εδώ και λίγες ώρες τους χρήστες του Messenger έχουν ως εξής:

Προστέθηκε η δυνατότητα για τους χρήστες του Messenger να βλέπουν πόσοι άνθρωποι αντιδρούν σε ένα μήνυμα και να ενημερώνονται για τις αντιδράσεις κάθε μέλους μιας ομάδας. Επιπλέον, θα εμφανίζεται ένα μικρό animation στο εσωτερικό της συζήτησης κάθε φορά που κάποιος αντιδρά σε ένα μήνυμα.

Το Faceboοk με τη νέα ενημερωμένη έκδοση θα μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις ακόμα και όταν η εφαρμογή Messenger δεν είναι ανοιχτή. Οι αντιδράσεις θα είναι διαθέσιμες σε ομαδικές συζητήσεις, αλλά και σε συζητήσεις one-on-one σε μηνύματα μεταξύ φίλων.

Το Facebook εισήγαγε επίσης και τις αναφορές, ή όπως τα γνωρίζουμε από το Twitter, τα Mentions. Το χαρακτηριστικό έρχεται σαν ένας τρόπος κοινοποίησης σε χρήστες που αναφέρεται το όνομά τους σε μια συνομιλία. Θα πρέπει απλά (όπως το Twitter) να εισαγάγετε το σύμβολο @ ακολουθούμενο από το όνομα του ατόμου.

Τέλος, εγκαινίασε τα reactions. Για να μπορέσει κάποιος χρήστης να χρησιμοποιήσει τα reactions, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει πάνω στο μήνυμα που θέλει, να πατήσει πάνω του παρατεταμένα και στη συνέχεια να επιλέξει ένα συγκεκριμένο reaction που θέλει: love, smile, wow, sad, angry, yes και no.

Οι δύο νέες λειτουργίες του Facebook Messenger αναμένεται να είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα