20 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η πιο έξυπνη πορνοστάρ του κόσμου

Δεν μπορεί να αντισταθεί στην πίτσα, λέει «όχι» στα τατουάζ και «ναι» στο προφυλακτικό – Ποια είναι η 29χρονη αμερικανίδα που θεωρείται βασίλισσα του πορνό

Η 29χρονη Αμερικανίδα πορνοστάρ Στόγια – όπως είναι το ψευδώνυμό της – συνδυάζει το επιχειρηματικό πνεύμα, την εξυπνάδα και το κολασμένο κορμί. Το σύμβολο του σεξ διαφημίζει το σώμα της σε ερωτικές ταινίες πουλώντας τον εαυτό της ως διανοούμενη της πορνογραφίας, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η οποία την επισκέφθηκε στο σπίτι της.

Η Στόγια με τα πράσινα μάτια είχε επισκεφθεί πριν από ένα χρόνο την πατρίδα μας και είχε δηλώσει ότι αγαπάει τους Έλληνες και της αρέσει να πίνει ρακή. Γράφει φεμινιστικά κείμενα και αγωνίζεται ενάντια στον στιγματισμό του επαγγέλματός της, όπως η ίδια λέει. Τα άρθρα της, που δημοσιεύονται σε μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες, όπως το “Vice” και η “Guardian”, εξυμνούνται από διάφορους πολιτικούς αριστερών πεποιθήσεων. Στο σπίτι της, που βρίσκεται στην καρδιά του Μπρούκλιν, μασκότ είναι οι δύο γάτες της. Η Στόγια χαλαρώνει με ουίσκι προτού φωτογραφηθεί με περιβολή Εύας στην αγαπημένη της στάση, την φεμινιστική!

Δεν μπορεί να αντισταθεί στην πίτσα, λέει «όχι» στα τατουάζ και «ναι» στο προφυλακτικό.

Οι χρήστες στα social media την λατρεύουν. Έχει ήδη 160 χιλιάδες φαν στο Instagram και 240 χιλιάδες followers στο Twitter.

Η Στόγια γεννήθηκε το 1986 στη Βόρεια Καρολίνα με το όνομα Τζέσικα Νέλσον. Ο πατέρας της, Σέρβος τεχνικός πληροφορικής, και η μητέρα της, μία φεμινίστρια υπάλληλος εργοστασίου. Σε ηλικία τριών ετών άρχισε το μπαλέτο, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι, σε ηλικία 15 ετών, την ανάγκασε να σταματήσει τον αθλητισμό που τόσο λατρεύει. Τότε βρέθηκε στο εξής δίλημμα: Να ασχοληθεί με την ιστορία της τέχνης ή να διαβάσει αγγλική λογοτεχνία. Τα δίδακτρα για το πανεπιστήμιο ήταν όμως γι΄αυτήν τσουχτερά, οπότε πήγε στη Φιλαδέλφεια κι έγινε χορεύτρια.

Το καλοκαίρι του 2006, ένας συγκάτοικός της, φωτογράφος στο επάγγελμα, της πρότεινε να την φωτογραφήσει. Αυτό ήταν. Όταν οι φωτογραφίες της ανέβηκαν στο διαδίκτυο, έκαναν θραύση. Μετά ήρθε το γυμνό. Πήγε στην “Κοιλάδα του Πορνό”, το Λος Άντζελες κι άρχισε να βγάζει χρήματα με τη σέσουλα ως πορνοστάρ. Με το επίθετο της γιαγιάς της “Στογιαντίνοβιτς”, έκανε καριέρα. Στη ζωή της, όπως λέει, θέλει να κάνει μόνο πράγματα που της αρέσουν.

Το 2013,  το περιοδικό “The Village Voice” της αφιέρωσε ένα πολυσέλιδο άρθρο γράφοντας ότι «το ωραιότερο κορίτσι της Νέας Υόρκης είναι πορνοστάρ».

Στα μέσα Ιανουαρίου, της απονεμήθηκε το βραβείο “XBIZ”- ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στο χώρο της πορνογραφίας –  σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο “Marriott” στο Λος Άντζελες. Η ίδια θεωρεί ότι οι πορνογραφικές ταινίες,  όπου πρωταγωνιστούν μαύροι άνδρες και λευκές γυναίκες είναι ρατσιστικές. Η ίδια κάνει ψυχοθεραπεία, όπως λέει, για να αποβάλει το άγχος της δουλειάς.

Stoya-dyo

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα