Θέλει “βοήθεια” ο Αλαφούζος

Η επαφή του Mr Σκάι με τον Μαρινάκη!

Μπορεί ο Θέμης Αλαφούζος να αναζητά αγοραστή για την «Καθημερινή», προκειμένου να απεμπλακεί από τα media… Αντίθετα ο Γιάννης Αλαφούζος ακούγεται ότι αναζητά επενδυτή, όχι για να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ, αλλά για να τον ενισχύσει!

Αν και είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, το αντίθετο μάλιστα ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες…

Ωστόσο, όπως γράφει το enimerosi24.gr θα επιθυμούσε να μοιραστεί με κάποιον επενδυτή τη νέα εποχή για τον ΣΚΑΙ που θα τη σηματοδοτήσει η παραπέρα ανάπτυξη στο πρόγραμμα του και θα είναι ορατή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό το όνομα που έχει ακουστεί έντονα είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα λέγεται ότι εχουν γίνει συζητήσεις για την επιστροφή του εφοπλιστή στο μετοχικό σχήμα του ΣΚΑΙ… Χωρίς κανείς ομως να γνωρίζει με βεβαιότητα την εξελιξη αυτών των συζητήσεων…

Ενώ την ίδια ώρα, άλλες πηγές ισχυρίζονται οτι υπάρχει ήδη συμφωνία και συνεργασία Αλαφούζου – Μαρινάκη η οποία ειναι προφορική και θα παραμείνει έτσι… Αφου επιθυμία και των δυο ειναι να μην αποτυπωθεί νομικά.

Σχετικά άρθρα