12.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Aπίστευτα πράγματα σε ποδοσφαιρικό αγώνα!

Ένα παιχνίδι το οποίο μόνο δυσφήμηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να αποτελέσει, έγινε χθες το πρωί στο πλαστικό της Καλαμαριάς, με το γηπεδούχο Αριστοτέλη να υποδέχεται την Αναγέννηση Επανομής και τελικά να χάνει με 2-3 με τον πιο τραγελαφικό τρόπο, ο οποίος ντροπιάζει ακόμη και την ιστορία του συλλόγου.

Δυσφήμηση λόγω της συμπεριφοράς των ανθρώπων του Αριστοτέλη και ιδιαιτέρως του Προέδρου του συλλόγου Νίκου Συμεωνίδη, ο οποίος, όπως αναφέρει το pamebala.gr, με το άκουσμα και την πληροφόρηση ότι η αναμέτρηση στην Πυλαία ανάμεσα στην ΑΕ Πυλαίας και τον Αχιλλέα Περαίας βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, έγινε έξω φρενών, χτυπιόταν, έβριζε και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να κάτσουν να χάσουν. Μάρτυρες στο σκηνικό, οι δεκάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του πλαστικού της Καλαμαριάς, με τέτοια γεγονότα να προσβάλλουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και ο Αριστοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να αγγίξει τη νίκη, κάνοντας το 2-1 κόντρα στη ροή του αγώνα με την Αναγέννηση να πιέζει, στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με το Νεστορόπουλο.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 93′ ο Κόγιας, με την Αναγέννηση Επανομής στα τελευταία δέκα λεπτά να αγωνίζεται με δέκα επιθετικούς, και να δείχνει ότι θέλει τη νίκη πάση θυσία, αλλά τον Αριστοτέλη να της κάνει το “δωράκι” στις καθυστερήσεις.

πηγή: thestival

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα