17.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιερέας οργάνωνε όργια!

Σάλο προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση ιερέα στην Πάντοβα, ο οποίος όχι μόνο οργάνωνε όργια με γυναίκες, τις οποίες εξέδιδε, αλλά προσκαλούσε σε αυτά και συναδέλφους του από άλλες ενορίες.

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πατέρα Αντρέα Κοντίν, ιερέας του Σαν Λάτζαρο στην Πάντοβα, ξέσπασε πριν λίγες εβδομάδες όταν μία 49χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία τον κατήγγειλε στην ιταλική αστυνομία υποστηρίζοντας ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του, αλλά και πως παράλληλα την εξέδιδε.

Η γυναίκα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι ο Κοντίν οργάνωνε όργια ακόμα και στο εσωτερικό της εκκλησίας, στα οποία προσκαλούσε ιερείς από άλλες ενορίες της περιοχής ή της περιφέρειας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη 49χρονη ο ιερέας της έλεγε ότι μπορεί να «κερδίσει πολλά χρήματα με αυτό τον τρόπο».

Η 49χρονη στην κατάθεσή της εξήγησε πως ήταν εθελόντρια στην εκκλησία του Κοντίν και πως ο ιερέας της τηλεφωνούσε συχνά και της έστελνε δεκάδες γραπτά μηνύματα, στα οποία της εκμυστηρευόταν ότι δεν αισθάνεται καλά, πως έκλαιγε συχνά και ότι την είχε ανάγκη. Έπειτα από ένα από τα αυτά τα τηλεφωνήματα την κάλεσε στο γραφείο της, όπου τη φίλησε. Λίγο καιρό αργότερα σημειώθηκε η πρώτη σεξουαλική επαφή, ενώ η γυναίκα τόνισε πως ο ιερέας της τηλεφωνούσε καλώντας την στην κατοικία του αλλά και σε άλλα σπίτια για να συνευρεθούν. Όσο για το πότε, η 49χρονη είπε: «Βρισκόμασταν ερωτικά το πρωί, το απόγευμα, ακόμα και αργά τη νύχτα. Πάντα».Οι επίσκοποι στους οποίους αναφέρθηκε στην κατάθεσή της η γυναίκα, αναμένεται να κληθούν σε κατάθεση ώστε να διαπιστωθεί η συμμετοχή τους στα περίφημα όργια.

Προ ημερών, η ιταλική αστυνομία διενεργώντας έρευνα στην κατοικία του Κοντίν βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν σε ένα δωμάτιο ο δραστήριος ιερέας έκρυβε συλλογή με ερωτικά βοηθήματα, μαστίγια, δονητές, δερμάτινα κολάρα, ψηλοτάκουνα, διεγερτικά, καθώς και ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο.

Ο Κοντίν, μάλιστα, πραγματοποιούσε έρευνες σε ιστοσελίδες γνωριμιών αναζητώντας άνδρες πρόθυμους να συμμετάσχουν σε ερωτικά παιχνίδια με πολλούς… παίκτες, ενώ ήταν θαμώνας κλαμπ για ανταλλαγή συντρόφων.

Ο συνήγορός του, Μικέλε Γκοντίνα, δήλωσε πως «αναμένεται να δούμε τι έχει συμβεί και για τι ακριβώς κατηγορείται και στη συνέχεια θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα». Εντούτοις, λίγες ημέρες αργότερα, ο Κοντίν απέσυρε τον Γκοντίνα από την υπεράσπισή του αντικαθιστώντας τον με τον Τζάνι Μορόνε.

Αν αποδειχθεί ότι ο ιερέας οργάνωνε όργια με χρηματικό αντάλλαγμα θα κατηγορηθεί για εξώθηση στην πορνεία.

Όπως επισημαίνει ο ιταλικός Τύπος, πάντως, έξι ακόμα γυναίκες επιβεβαίωσαν όσα ισχυρίζεται η 49χρονη, επισημαίνοντας πως ο Κοντίν πληρωνόταν από τους άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν στα όργια.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ανάμεσα στα βίντεο που κατέγραφε ο ιερέας υπάρχουν πλάνα με 20 γυναίκες, οι οποίες μαγνητοσκοπήθηκαν ενώ συνευρίσκονταν με τους… επιφανείς προσκεκλημένους του Κοντίν, είτε ανά ζεύγη, είτε σε ομάδα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα