23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κούρσα τρόμου για οδηγό ταξί!

Καρτέρι έστησαν το απόγευμα της Κυριακής πέντε άτομα από το Δροσερό της Ξάνθης σε οδηγό ταξί που εκτελούσε δρομολόγιο μέσα στον οικισμό των αθίγγανων.

Ο οδηγός μετέφερε με το ταξί του πελάτισσα στην περιοχή πίσω από το κτίριο του ΟΑΕΔ και κατά την έξοδό του από τον οικισμό δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα.

Σύμφωνα με το thrakitoday, ένας εκ των δραστών πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στον οδηγό, επιχειρώντας να του κόψει τον δρόμο, ενώ οι υπόλοιποι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους άρχισαν να χτυπούν τον αυτοκίνητο.

Αντιδρώντας ενστικτωδώς και ακαριαία ο οδηγός πάτησε τις ασφάλειες και προσπάθησε να ξεφύγει από τα χτυπήματα των δραστών, που επιχειρούσαν να σπάσουν το ταξί και να κλέψουν τον οδηγό.

Τελικά, και για καλή του τύχη, κατάφερε να ξεφύγει με υλικές ζημιές στο όχημά του ενώ φανερά σοκαρισμένος μετέβη άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας το συμβάν.

Όπως αναφέρει το thrakitoday, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο περιστατικό στον εν λόγω οικισμό ενώ πριν από μερικούς μήνες και ένας διανομέας φαγητού είχε ξυλοκοπηθεί μέσα στον οικισμό όταν μετέφερε παραγγελία.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα