15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λεωφορείο των ΜΑΤ ξέμεινε στην εθνική οδό

Την τραγική κατάσταση που υπάρχει στα υπηρεσιακά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. φέρνει στην επιφάνεια ένα περιστατικό που μόνο τιμητικό για την ηγεσία του σώματος δεν είναι.

Λεωφορείο που μετέφερε άνδρες των ΜΑΤ από την Θεσσαλονίκη στην Καβάλα, προκειμένου με πλοίο να μεταβούν στην Χίο, ξέμεινε λόγω βλάβης στην Εθνική οδό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να περιμένουν, στη μέση του δρόμου, άλλο λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη, για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Ευτυχώς το λεωφορείο έφτασε εγκαίρως γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα έχαναν το πλοίο και η αλλαγή των συναδέλφων τους στο νησί, θα γινόταν μετά από τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Η κακοτυχία τους όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς όταν έφτασαν στη Χίο, χάλασε και το εφεδρικό λεωφορείο με το οποίο μετακινείτε η διμοιρία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως έβαλαν και χρήματα… ρεφενέ, προκειμένου να φτιάξουν το φωτισμό του λεωφορείου.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, μιλάνε για «κωμικοτραγικές καταστάσεις που προσβάλουν το σύνολο των συναδέλφων της ΔΑΕΘ οι οποίοι εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια έχουν γυρίσει όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας για τα πάντα.

Πηγή: newpost.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα